čtvrtek 22. září 2016

Skleněná konvice na čaj se sítkem

Vyrobeno z borosilikátového skla odolného vůči chuti a teplu Plastový filtr bez obsahu BPA Díky lisovacímu filtračnímu systému jsou čajové listy ve filtru odděleny. Sítko lze jednoduše z čajové konvice vyjmout, díky čemuž se skleněná konvice na čaj bude. Skleněné konvice na čaj se sítkem. MIKADO - skleněná konvice na čaj se sítkem Tato krásná čajová konvice je vyrobená ze strojově foukaného borosilikátového varného skla s vynikajícími termodynamickými. Jsou vyrobeny z recyklované skloviny bez kadmia a olova.


Některé konvice na čaj se prodávají se sítkem , které oddělí čajovou sedlinu od čaje. Vybrané typy konvic na čaj lze ohřívat na plynovém, elektrickém i sklokeramickém sporáku. Pokud máte indukční sporák, existují čajové konvice vhodné také pro ohřev na indukci. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce.


Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje. Po vylouhování můžete sítko vyndat. Díky malému zobáčku se tekutina z konvice dobře nalévá. Jakmile jednou propadnete eleganci a praktičnosti skla, nezůstane jen u hrníčku.


Barvu svého čaje totiž nemusíte obdivovat až po přelití do šálku, ale už během přípravy. Tím však výhody skleněného nádobí zdaleka nekončí. S vyjímatelným sítkem na čaj. Extra velké sítko – optimální rozvoj aromatu sypaného čaje. Trendglas Jena - PRETTY TEA skleněná konvice na čaj se sítkem , l. PRETTY TEA - skleněná konvice na čaj se sítkem Tato krásná čajová konvice je vyrobená ze strojově foukaného borosilikátového varného skla s vynikajícími termodynamickými vlastnostmi.


Některé typy konvic jsou vhodné i na mytí v myčce na nádobí. V nabídce máme klasické skleněné konvice i litinové konvice s originálním designem, jejichž součástí je i jemný filtr na čaj. Na chvilku zpomalte a připravte si vynikající čaj pro zahřátí za chladných zimních večerů.


Abyste dosáhli maximální harmonie chutí a vůní nápoje, volte přípravu čaje v konvici z kvalitního materiálu. Konvice k čajové kultuře jednoznačně patří. Pro dokonalý čajový zážitek je nezbytné, aby šlo o hmotu zdravotně nezávadnou. Kinto skleněná konvice na čaj se sítkem UNITEA velká.


Filtr vyroben z nerezové oceli třídy 3která je používaná zejména v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. Tradiční japonská značka pro milovníky čaje. Sklo je vyrobené z borosilikátového skla šetrného k životnímu prostředí a jsou ručně vyráběná. Na první pohled malé zelené srdíčko, na druhý slisovaný čaj - a po zalití dokonalá harmonie!


Formovaný čaj Orientální krása se promění v něžnou oranžovou květinu. Oči pohladí barevnou kompozicí, čich zahalí do lehkého a svěžího aroma a chuť oblaží nasládlými květinovými tóny. BEPER CA2konvice na čaj skleněná se sítkem 1. Ideální pro použití v mikrovlnné troubě a na plynových či elektrických sporácích.


Přípravu sypaného čaje nám usnadní konvice se sítkem. V ní čaj vylouhujete a rovnou ho také naléváte. Liší se materiál konvic i jejich objem. Ten se obvykle pohybuje od do litrů. Na výběr jsou skleněné, keramické i nerezové konvice na čaj.


Již od pradávna byla příprava čaje spjata s chvílemi pohody, relaxace a odpočinku. Aby tomu tak opravdu bylo, měli bychom věnovat dostatek času nejen výběru samotného čaje, ale také výběru čajového nádobí, na němž výsledný požitek z čaje do velké míry závisí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky