úterý 20. září 2016

Isan echo inox

Documents, visualization and photographs bearing the ISAN and presenting ISAN products sign are solely the property of ISAN Radiátory s. Echo Inox je vertikální radiátor na zeď, vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Ze tří svislých bočních profilů vystupuje horizontálních profilů. Výběr je možný z pravého a levého směřování.


Kartáčovaná nerez a zejména lesklá leštěná nerez se hodí zejména do kuchyní a koupelen, kde jsou i jiné nerezové prvky.

The Echo Inox radiator is primarily made of brushed stainless steel which beautifully accentuates the polished steel component. The unit provides a stylish complement to bathroom or kitchen taps as well as to sanitary accessories. Innovations of this popular model include a colour design which stands out especially in metallic colours. ISAN Melody Echo Inox - designový, koupelnový radiátor.


Netradiční asymetrický topný žebřík z odolné nerezavějící oceli. Krystalicky čisté křivky, luxusní součást vašeho interiéru. Echo je inovací oblíbeného modelu Echo Inox.

Vkusně doplňuje koupelnové i kuchyňské baterie nebo sanitární příslušenství. Nová konstrukce nahrazuje v nabídce Palmyru Inox. Svislá sběrnice o průměru mm.


Nejžádanější typ koupelnového žebříku, nově v nerezovém provedení. Dokumenty, vizualizace a fotografie nesoucí značku ISAN a prezentující produkty ISAN jsou výhradně vlastnictvím ISAN Radiátory s. Echo Inox Značka ISAN reprezentuje tradičního dodavatele s více než lety zkušeností, který svým klientům dodává bohatý sortiment koupelnových radiátorů , sálavých konvektorů, konvektorů s lamelovým výměníkem a lamelových radiátorů , podlahových konvektorů , článkových radiátorů a radiátorů z žebrových trubek. Luxusní nerezový radiátor ISAN Echo Inox má atypický tvar a hřebenový vzhled. Hodí se do malé i velké koupelny.


Toto topné těleso z nerezavějící oceli nabízíme ve třech výškách. Model Echo Inox funguje na vodní i elektrický ohřev. Nově také v elektrické variantě. Těleso pro ty, kdo vyžadují maximální kvalitu a nezapřou svoji individualitu. Tschechische Qualität Radiatoren und Konvektoren, hergestellt mit Hilfe moderner Technologie unter der Marke ISAN.


Wir bieten Ihnen die neuesten Trends und beliebten Retro-Design. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

D modely ke stažení zdarma značky Isan. English Deutsch Polska. Topný žebřík CORINT INOX je vyroben z brilantní konstrukce z odolné nerezavějící oceli, je určen pro ty, kdo vyžadují maximální kvalitu a nezapřou svoji individualitu.


Skladem, nebo na dotaz. Design radiator Isan MAGIC MIRROR Podrobnosti. Kč (69EUR) Echo Inox Elektro. C Počet profilů Povrchová úprava. Všetky informácie o produkte Radiátor ISAN ECHO 9x 5mm porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie ISAN ECHO 9x 5mm 4. An echocardiogram , or echo , is a scan used to look at the heart and nearby blood vessels.


Pokud o ni ale máte zájem, neváhejte nás kontaktovat a rádi Vám pomůžeme! Luxusný nerezový radiátor ISAN Echo Inox má atypický tvar a hrebeňový vzhľad. Toto vykurovacie teleso z nehrdzavejúcej ocele ponúkame v troch výškach.


Vkusne dopĺňa kúpeľňové či kuchynské batérie. Dodanie: – týždňov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky