čtvrtek 8. září 2016

Lovecké nože mikov

Mikov dodává klasické lovecké zavírací nože (fixíry) již několik desítek let. V poslední době se zvýšila úroveň těchto nožů používáním kvalitnější oceli 440AISI. Střenky loveckých zavíracích nožů se vyrábějí z různých materiálů, od klasické imitice jeleního parohu, dále z buvolího rohu, jeleního.


Nože Mikov pochádzajú z českého mesta Mikulášovice. Spoločnosť Mikov je dlhodobým a svetovo uznávaným výrobcom širokého sortimentu nožov, ktorý je dobre známy predovšetkým vďaka tomu, že okrem tradične vysokej kvality svojich výrobkov, ponúka sortiment, ktorý oslovuje široké spektrum zákazníkov.

Lovecké nože , Vreckové nože , Damaškové nože zn. Fiskars, Victorinox, Wenger, Gerber. Ponúkame poľovnícke nože , vrhacie nože , keramické nože. Bezesporu nejslavnější kapesní nožík z jejich produkce je legendární Rybička, která se těší stále velké oblibě a dočkala se i několika luxusních provedeních.


Zde najdete lovecké nože s pevnou čepelí Mikov , zavírací lovecké nože s pojistkou Wenger , zavírací lovecké a myslivecké nože bez pojistky a houbařské nože. Sekce loveckých nožů obsahuje nádherné a kvalitní výrobky. Pracovní, bojové, lovecké nože s ověřeným designem.


Nepřekážející při práci, ale pomáhající.

S lepší ocelí na čepelích, než průměrně (pardon, ale Paul Bos je jen jeden a pro Mikov nepracuje) kalená 420. S rozumným, kvalitním a spolehlivým pouzdrem. Pokud se takový zázrak podaří, fanouškovská základna a. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě.


Dlhoročná tradícia v nožiarskej výrobe, ktorá siaha až do 18. Vyrábí nože všech velikostí a se střenkami z různých přírodních i umělých materiálů. Na svých stránkách uvádějí jakost oceli W 1. HRC Stainlles Steel.


Nově jsme dovezli vyhazovací nůž Swinguards model, který se otevírá klasickým způsobem, zavírá se ale přes pojistku jako u zavíracího nože. Vlastnosti nože na lov. Najdete je, stejně jako většinu jiných typů, ve variantě s pevnou i zavírací čepelí. Ta bývá vysoce odolná proti opotřebení. Většinou se dělá z kvalitní slitinové nerezové oceli.


Obchod s nožmi svetových značiek. Lacná a rýchla doprava, doručenie zdarma od Eur. Vernostné zľavy pre registrovaných zákazníkov až do -.

Kvalitný nôž patrí medzi základné poľovnícke potreby. Nože lovecké od renomovaných světových výrobců, kteří se na výrobu loveckých nožů specializují. Zejména firmy Muela a Marttiini mají mnohaleté zkušenosti s výrobou mysliveckých a loveckých nožů. V nabídce naleznete nejrůznější typy loveckých nožů.


Zavazáky, štíhlé a pevné nože , sloužící k zárazu zvěře. Všetky nože máme rozdelené do prehľadných kategórií, kde každý nôž je ľahko definovateľný či už ide o lovecké nože , sekery, vrhacie nože , poľovnícke nože , keramické nože , vyskakovacie nože , vreckové nože , damaškové nože , kuchynské nože , zatváracie nože , japonské nože , vojenské nože , japonské nože , bojové nože a mnohé ďalšie. Firmu Mikov zná asi každý milovník chladných zbraní, který je alespoň trochu vlastencem.


Dlouholetá tradice ve spojení se zlatýma českýma ručičkama udělala společnosti jméno také ve světě. V této tradici pokračují i lovecké nože Mikov. Současná společnost Mikov s. Tuzemsku, Evropě i zámoří.


Viete že lovecký nôž je dobrý darček pre muža? Vyberte si z našej ponuky dnes do 14. Vám odpošleme ešte v tento deň a Vy sa môžete potešiť z pekného loveckého noža už na druhý deň.


V přírodním provedení střenky jako je dřevo či paroh patří k nejoblíbenějším produkty španělských značek Miquel Nieto, Muela nebo americký Elk Ridge. Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov , kancelářských potřeb a průmyslových spojovačů značky RON Mikov s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky