úterý 20. září 2016

Zapékací mísa tescoma

V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Láhev na šlehačku DELÍCIA 0. Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě. Vhodné do mikrovlnné trouby ano. Zařazení servírovací nádobí.


Vynikající pro pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vyrobeno z prvotřídního silnostěnného porcelánu. Ideální pro menší porce zapékané jarní zeleninky, těstovin, brambor či sýrových dobrot.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Zapékací mísa s obsahem l. Keramická mísa Moon BergHOFF s poklicí najde využití při pečení a zapékání do teploty až 2°C.

Mísa v neokoukané červené barvě, vnitřní stranu tvoří krémová barva. Držadla oceníte pro pohodlnou manipulaci. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.


MÍSA ZAPÉKACÍ OCUISINE OVÁL 29CM. TESCOMA pekáč na kuře s přílohou DELÍCIA ø cm. Stovky úžasných vychytávok pre kreatívne chvíľky v kuchyni – formy, formičky, podložky aj valčeky, ktoré ocení každý, kto si bez pečenia nedokáže život predstaviť.


Pekáče a zapékací mísy značky Simax. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Pečte bez pripaľovania a bez starostí – za kvalitou si stojíme a ku všetkým pekáčom poskytujeme predĺženú záruku!


Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Zde naleznete velký výběr zapékacích misek firmy Tescoma. Varné sklo se vyznačuje tím, že vydrží velmi vysoké teploty bez jakéhokoliv poškození, proto se skvěle hodí pro výrobu skleněných pekáčů. Tescoma nabízí široký sortiment zapékacích misek.


Pokud ve své kuchyni skleněné pekáče nebo zapékací mísy ze sklad s víkem postrádáte, tak si je můžete snadno pořídit v našem e-shopu. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.

Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


I věc z druhé ruky může dobře sloužit. Vyberte si z kategorie pekáče a zapékací mísy Tescoma. Doporučuje nás zákazníků. Registrace odběratelů slev. Je vyrobena z prvotřídn.


Ideální k pečení, zapékání, servírování a skladování pokrmů. Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky