pátek 16. září 2016

Skleněná cukřenka

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Cukřenka Mynte English Rose.


Na Bianu najdete stovky krásných cukřenek, které vám osladí chvilky u kávy nebo čaje. Detailní popis produktu.

M ůže být použita nejen jako cukřenka , ale i jako miska. Vhodná do myčky i mikrovlnné trouby. Kitchen Craft Kovová dóza na cukr Industrial Kitchen INDSUGAR. Nerezový dávkovač na cukr BEVO - ZACK. Kulatá skleněná cukřenka na nožkách s víčkem je zcela nepoškozená, ručně malovaná červenými a růžovými kvítky.


Banquet ROSALIA skleněná cukřenka. Our new desktop experience was built to be your music destination. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ve středové kartuši je nápis Zum Andenken. Výška cukřenky s víčkem je cca cm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Dóza na cukr s bambusovým víčkem a lžičkou Versa Giardino. Skleněná dóza na cukr s nerezovým víkem Sabichi, l. Vážení zákazníci, bližší informace o provozu ke konci roku naleznete v sekci kontakty. Díky dávkovače si nasypete množství dle vašeho přání.


Zajímavý moderní design. Popis s parametry Barva čirá. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Zdobení v podobě prostých linií je velmi elegantní.


Sklo má hladký povrch (není porézní). Tvar a použitý materiál umožňují důkladné a zároveň jednoduché mytí, na povrchu se neusazují žádné mikroorganismy ani bakterie. V současné době není možná platba dobírkou, bude možná opět po skončení epidemie!


Můžete ji využít při servirován kávy, čaje a dalších nápojů pro vaše hosty.

Jídelní sada By Inspire skleněná cukřenka vás potěší při každém použití. Efektní skleněné provedení je jednak praktické a zároveň má jednoduchý design, který se bude hodit do každé domácnosti. Binder Clips - kancelářské klipy - mm. Kancelářské kovové klipy, černé.


Balení ks, cena za balení. Oslaďte si život a doplňte svůj jídelní stůl o klasický kuchyňský doplněk, který s vámi bude po dlouhá léta. Stará skleněná cukřenka.


Tato značka se vyznačuje moderním a elegantním designem a vysoce kvalitním sklem, odolným proti nárazu a poškrábání. Omlouváme se, ale prodej tohoto produktu byl ukončen. Není možné jej objednat.


SKLENĚNÁ CUKŘENKA - ČESKÁ REPUBLIKA je vyrobena z borosilikátového žáruvzdorného skla SIMAX, které je odborníky uznávané a spotřebiteli žádané díky mimořádně kvalitnímu strojnímu i ručnímu zpracování, ušlechtilému vzhledu a praktickému mixu jeho užitných vlastností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky