čtvrtek 1. září 2016

Brousek na brusle

Brousek na brusle Tempish Denton je multifunkční brusný kámen na hokejové brusle. Tempis Danton je druhý vylepšený model brusného kamene, který slouží k napravení poškozené hrany brusle. Keramické hroty brousku jsou chráněny z vnější strany plastovými výztuhami.


Nově skladem unikátní brousek na brankářské brusle. Edge Again Goalie je brousek , který opravdu funguje. Výborný pomocník pro každého brankáře.

Potřebujete mít vždy perfektně připravené brusle ? Pro částečnou nápravu ostří je vhodné použít brousek na brusle. Sice se broušení ručním brouskem nevyrovná broušení na brusce, zato však samotnou nápravu zvládne každý, bez asistence brusiče. Brousit brusle není problém,pokud máš správný brousek a víš,pro koho je chceš nabrousit. Pro děti samozřejmě nebudu brousit žlábek.


To by se potomek hned zabil. Zrovna tak pro začátečníka otce. Pak stačí plochý brousek ,kterým obnovím rovinu na noži.


Pokud chci opravit žlábek,tak použiji půlkulatý pilník se zaoblením cm.

Brusli upnu do svěráku. Blue Sport brousek na brusle Super stick. Speciální brousek na brusle Super Stick dokonale renovuje ostří nože brusle. K opravení stržené hrany stačí pouze jedno přetáhnutí nože brusle.


Při natočení brousku do vodorovné polohy lze odstranit n. Při používání dbejte na to, aby se brousek dotýkal obou hran nožů, jedině tak docílíte rovného a pravidelného nabroušení. Brouskem přejíždějte po noži od špičky k patě (maximálně třikrát). This innovative hand-held multi-tool combines the sharpening power of ceramic steel and a replaceable honing stone for de-burring, making The Re-Edger perfect for on the fly. Pokud nemáte nikde po ruce brusku, tak stačí nasadit na brusli, párkrát lehce přejet po noži a můžete znova na led.


Winnwell dokonale renovuje a opravuje ostří nožů na bruslích. Jedním přetažením odstraníte stržené hrany nebo. Je to taková záchrana před tím, když potřebujete rychle přetáhnout strženou hranu a nikde poblíž není bruska.


Stačí přiložit k noži, mírně přitlačit a párkarát přejet po noži a můžete znova na led. VPRO brousek na nože bruslí ve tvaru vidličky s keramickými hroty a brusným kamenem vloženým do rukojeti. Slouží pro rychlé opravení stržené hrany, dobroušení nožů či odstranění nežádoucích otřepů. Originální brousek na brusle VPRO.


Praktický nástroj na broušení nožů bruslí. Velmi snadno a pouze během několika sekund dokonale nabrousíte hrany nože. Později jsem koupil na broušení bruslí kolečkový brousič,podobný jako na nože,ale s vedením pro nůž brusle ,kolečko seškráblo plochu nože odzadu dopředu.

Dětem jsem takto brousil brusle několik let,než se brousek ztratil. Brousek je z každé strany osazen diamantovým ostřím, které dokáže pomocí speciální patentované „Tusk Technology“ obnovit a naostřit hranu nože brusle ze všech stran. Brúska na korčule AR Edger. Je to taká záchrana pred tým, keď potrebujete rýchlo pretiahnuť strhnutú hranu a nikde v blízkosti nie je brúska.


Stačí priložiť k nožu, mierne pritlačiť a párkarát prejsť po noži a môžete znova na ľad. Brousky WINNWELL brousek na brusle za 34- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky