úterý 27. září 2016

Pod slamníkem

Pod Slamníkem - Úvodní strana. Penzion je ideálně situovaný jak pro zimní rekreaci, tak pro letní rekreaci a sport. The property has ski-to-door access and a ski pass sales point, as well as a garden and a terrace. At the guesthouse all rooms include a private bathroom.


The accommodation offers ski-to-door access and a ski pass sales point, as well as a garden and a terrace.

There is a barbecue and guests can make use of free WiFi and free private parking. K oblíbeným aktivitám v okolí patří pěší turistika a lyžování, přičemž na místě je zajišťovaná služba půjčení lyžařského vybavení a jízdních kol. Zaručená nejnižší cena na trhu.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Dolní Morava and beyond. Nabízí ubytování v až čtyřlůžkových pokojích, restauraci, velkou dětskou hernu a venkovní bazén. Pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, TV, lednici a Wi-Fi zdarma. K zapůjčení je dětská postýlka.


Nejvýše položený penzion v rekreační oblasti Dolní Morava (745m.n.m.), nově postavený pod sjezdovkou přímo u nástupní stanice čtyřsedačkové lanové dráhy k vrcholu Slamník.

Ideální pro zimní sporty a rodinnou dovolenou s dětmi. Dvou až čtyřlůžkové plně vybavené pokoje, restaurace, dětská herna. Penzion pod Slamníkem – recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě.


Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. This is a free and comprehensive report about podslamnikem. Po shlédnutí menu venku jsme sli dovnitr.


Velmi jsme ocenili komfortní ubytování, výbornou kuchyni, ochotu a milý přístup personálu. Nyní pojedeme do penzionu již počtvrté a věřím, že to nebude naposledy. O každé stokoruně, kterou máte v peněžence nebo pod slamníkem , v ústředí vědí. Ne tedy tak, že by věděli, že právě ta která stokoruna leží zrovna ve vaší v kapse, ale vědí, že existuje. Aktivity v okolí penzionu.


Dolní Moravě Mamutíkův park a Lesní zážitkový park - jsou místa, kde se děti opravdu nenudí. Penzion rodinného typu zajišťující kvalitní ubytovaní v jedné z nejvyhledávanějších rekreačních lokalit. Tripadvisor jako z 5. Více zjistíte na portále DoPenzionu. Bez prostředníka a bez provizí.


Pozičně se penzion nachází přímo pod sjezdovkou, kdy k nástupní stanici čtyřsedačkové lanovky je to necelých 100m.

Po ukončení lyžování je možné využít cestu kolem heliportu a dojet na lyžích až k penzionu. K dispozici všem ubytovaným je samostatně uzamykatelná lyžárna vybavená vysoušecím zařízením pro. Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! Trasa vede po lesní asflatce, v příjemném spíše neznatelném výstupu, víceméně v lese z občasnými výhledy do údolí Moravy a protější hřebeny Sušiny a Podbělky a na lyžařský areál pod Slamníkem.


Původně byla tato cesta značená červenou značkou, v loňském roce došlo k přeznačení, takže trasa je bez značení. Pěkně se o nás starali a ubytování výborné. Hodnocená nabídka: 3-denní pohoda na Dolní Morav ě. Penzion stojí jen 1metrů od nástupní stanice 4-sedačkové lanovky.


Okolní příroda Vás přímo volá na turistiku, pěšky i na kole s. Ve směru na východ modrá brzy potká, v místě rozcestníku Pod Babuší, značku zelenou, jež vede na sever k rozcestníku Chata Babuše (lovecká chata), anebo na druhou stranu, na jih, údolím Malé Moravy do vesničky Sklené. Na svazích Slamníku se nacházejí největší sjezdovky Dolní Moravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky