čtvrtek 15. září 2016

Hyundai trc 718 au3

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Snadno se ovládá a přehrává také MPa WMA soubory.


Radiopřijímač s CD mechanikou a analogovým FM tunerem, USB vstup pro přehrávání Vaší hudby z Vašeho paměťového zařízení. Teljes leírás megjelenése Parametry a příslušenstv í. Lejátszható médiumok és formát. Oblíbené kousky z rodinného archivu jednoduše přehrajete prostřednictvím kazetového přehrávače a preferované rozhlasové relace si zase snadno naladíte díky. Je naviac vybavený USB vtupom. Zobraziť celý popis Parametry a příslušenství.


Hyundai TRC 3AUBT černý. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tento model je kombinací C rádia a kazetové mechaniky. V elegantní černé barvě. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Nenápadný a pohotový přehrávač Ovládání je natolik jednoduché, že ho zvládnou i malé děti.


S nastavením si nemusíte dělat starosti. Zkrátka přístroj zapnete a pustíte. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Přenosný CD přehrávač s univerzální výbavou. Prenosné rádio s CD prehrávačom a prehrávačom magnetických pások. DPH Zľava € Množstevné zľavy. Dostupnosť: Vypredané Doručí.


Zobacz inne Radioodtwarzacze, najtańsze i najlepsze oferty. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Díky kazetové mechanice nepřijdete o své oblíbené kousky z rodinného hudebního archivu. Do základní výbavy tohoto přístroje patří také. Ak hľadáte rádiomagnetofóny, na Tovar. Zľavy, akcie, porovnanie, recenzie na Tovar.


Odtwarzacz C Kaset, Radio, dodatkowo wyposażony w wejście USB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky