čtvrtek 8. září 2016

Nůž na přežití

Nože na přežití jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a svobody. Odolnost a výdrž v extrémních podmínkách, to jsou hlavní výhody nožů na přežití. Mnohé z nich obsahují i další doplňky, které vám pomohou v přírodě vydržet delší dobu bez úhony.


Určitě se vám bude hodit křesadlo na rozdělání ohně. Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky. Vybírejte nůž na přežití sami za sebe… Ačkoliv jsme vám nabídli pár základních informací k zamyšlení, samotný výběr nože pro přežití si musíte již vždy korigovat sami za sebe.


Pamatujte však, že nůž na přežití by měl být především jednoduchý, odolný a spolehlivý. K tomu napomáhá i vhodný materiál nože. Co je to vlastně nůž na přežití neboli survival? Jednoduše řečeno je nůž na přežití takový nůž, který nás v nouzové situaci nenechá ve štychu a můžeme se na něj vždy spolehnout.


Nůž na přežití

Nůž musí být kvalitní, aby vydržel drsnější zacházení. Nejznámější nože na přežití jsou takzvané Rambo nože. Recenze Několik rad při výběru survival nože (nože na přežití) Nože - Nůž Aktuality recenze testy Nabídka kvalitních značkových nožů. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. Správný muž má s sebou nůž!


Ano, to je pravda a tento nůž by měl být multifunkční, spolehlivý a kvalitní. A přesně takové jsou nože na přežití. Jsou vhodné pro všechny milovníky přírody a dobrodruhy. Jsou kvalitní, odolné a schopné vydržet i ty nejextrémnější podmínky.


Nůž na přežití

Nůž na přežití celokovový s pouzdrem STŘÍBRNÝ. Nůž zavírací Gerber BEAR GRYLLS Scout Survival kombi. Nůž obdržíte včetně kožené pochvy a brousku. V duté rukojeti najdete užitečné nástroje, které Vám mohou pomoci přežít v případě neplánovaného odloučení od civilizace.


Celková délka je cca cm. Nožů na přežití mám několik a myslím, že ten nejlepší z nich bude ten, který budu mít zrovna u sebe. V každém případě pokud bych očekával nutnost přežívání (cestování mimo naše končiny), raději bych si osvojil znalosti sehnat si pitnou vodu, sehnat jídlo, rozdělat oheň, nezmrznout, sám se nestat potravou, uštření paliva, jak si nezničit nohy při dlouhých.


Nůž na přežití

Napište Váš příspěvek, otázku či recenzi. Dále pak nůž disponuje otvírákem na konzervy a otvírákem lahví, díky čemuž si už nemusíte poškozovat čepel při otevírání plechovek s jídlem nebo lahví. Na hřbetě nože jsou pak zasazeny nástroje šroubovák a vývrtka, které završují tuto bohatou výbavu survival nože na přežití.


Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě. V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Kupte si nůž na přežití Kizlyar (Кизляр) DV-(ДВ-1), černá od společnosti Lamnia. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Nožem jsem maximálně odříznul drny anebo kořeny.


Nůž na přežití

Mám nože rád a tak se k nim snažím chovat slušně. Jednou jsem půjčil BSKna kurz přežití. Nůž se mi vrátil v dost hrozném stavu.


Kamarád s ním kopal ohniště a okop, na vše používal jen nůž. Vydloubával kameny, kopal a řezal, nějak se s tím nepáral. Podle odborníků by měl nůž na přežití splňovat určitá kritéria, aby ideálně plnil svoji funkci.


Takovýto nástroj by měl v sobě spojovat lovecký, tábornický a bojový nůž. Využití survival nože nemusí být nutně pouze doménou armádních specialistů. Masivní survivalový nůž s množstvím zajímavých doplňků.


AKTUALITY NA VÁŠ EMAIL Informace o slevách a novinkách ze světa outdoor a military. Už nemusíte hledat slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky