pátek 16. září 2016

Bombička co2 600g

Jednorázová bombička s potravinářským COplynem pro tlakování piva. Integrovaným kompresorem. Výtoč při tlaku nepřesahujícím 2bar cca 2piv. Pivo Vám vydrží v sudě déle kvalitní. Oceníte zejména, pokud budete popíjet ze sudu pivo druhý, třetí či čtvrtý den.


Bombička co2 600g

Clarke COGas Cylinder (600g ) Back to product list. Machine Mart is a leading retailer of welders and welding supplies, this COgas from Clar. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní sestava pro tlakování piva jednorázovou bombičkou s potravinářským COplynem. Pivo tlakované COvydrží až týdny. Spĺňa všetky prísne bezpečnostné kritériá.


Nájdete ju v našej širokej sieti výmenných miest po celej republike. Obsah náplně vydrží přibližně na 2piv. Po vyprázdnění se již dále nedoplňuje. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Nevyplňujte toto pole: Vložením komentáře souhlasíte se. Splňuje všechna bezpečnostní kritéria a najdete ji v naší široké síti výměnných míst po celé republice. Bombička COpro SodaStream Kovová bombička pro 4g COna přípravu až l perlivého nápoje je součástí každého balení přístroje. Po spotřebování plynu vyměníte prázdnou bombičku za plnou pouze za cenu plynu, tj. Pokud chcete používat víc než jednu bombičku, můžete jí.


Bombička co2 600g

Univerzálna bombička CO 2. Pokud jste si nepořídili chladicí zařízení se zabudovaným kompresorem, narazíte dříve či později na problém, čím pivo tlakovat, abyste ho dostali ze sudu do sklenic. Jednou z možností je koupit si bombičku s potravinářským COplynem. Skladem - prodejna Brno, ihned k odběru. Některé z nich mají jako příměs silikonový olej, který slouží k promazání zbraní a zabraňuje jejich vysychání v důsledku používání COplynu. UNIVERZÁLNÍ bombička co 2. Bombička COmini (6g) s redukčním ventilem je kompletní sestava potřebná pro tlakování piva.


The 110Ltr= 600g should last around mins, with care. As most welding is for very short periods between prep, try to remember to turn off the gas between welding. COgas bottles last quite a bit longer, especially the 600g ones, but not so nice to use on thin metal. Objednejte si kvalitní bombičku pro tlakování piva.


Bombička co2 600g

Panel regulace tlaku vám umožní tlakovat z jedné bomby až různých nápojů, rozdělovač tlaku z kohouty se zase postará o to, aby vám plyn zbytečně neutíkal. Jako zdroj COposlouží bombička mini ( 6g ) nebo standardní kilogramová bombička. Pořídit si můžete i mini bombičku COse zabudovaným redukčním ventilem.


Hodnocení výrobku: Poslat produkt Dis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky