pátek 16. září 2016

Nadoba na moc

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Nádoby na moč, AKTIV Zdravotnické potřeby s.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. It is an effective business platform allowing to develop new concepts and technologies of cooperation of manufactures and buyers from Russia and CIS countries.


Nádoba (šampuska) na moč 100ml PH - Pohár na moč Oblasti použití v nemocnicích v ambulancích v domácnostech Vlastnosti používá se k odběru tzv. Pánská plastová nádoba na moč v bílé barvě o objemu 1l je opatřena stupnicí a víkem. Výrobek je určen pro osoby, které jsou z nějakého důvodu imobilní a jsou odkázané na lůžko.


Na dotazy k volbě léků, dávkování či kontraindikacím odpovídají naši lékárníci každý den on-line.

Zeptejte se jich sami, nebo se podívejte na dotazy, které už zodpověděli. Ospravedlňujeme sa Vám, ale nakoľko nám prepravná spoločnosť oznámila, že z dôvodu epidémie koronavírusu neakceptuje dobierkové zásielky (vrátane platby kartou) a nepreberajú žiadne zásielky, ktoré si vyžadujú manipuláciu s hotovosťou, preto na našej stránke vybavujeme iba objednávky uhradené bankovým prevodom a online platby kartou Ďakujeme za pochopenie. Nádoba na moč pre ženy má široké hrdlo, ucho na uchopenie a prenášanie.


Nádobu na moč položíte na posteľ rovnou stranou. Umožňuje zachovať ženám maximálne súkromie pri vyprázdňovaní. Bažant - nádoba na moč, určená pre mužov pripútaných na lôžko. Fľaša je vyrobená z nerozbitného plastu.


K fľaši je pripevnené dobre priliehajúce viečko. Výhodou tejto fľaše je, že sa dá samostatne postaviť. Pomôcka na zachytenie moču u ležiacich pacientov.


Plastová nádoba na moč pánská - tzv. Praktické stabilní provedení s uzavíratelným víčkem. Zaujímavá výbava pre vozíčkárov na cestách. Tato skladacia nádoba na moč pomôže v tých chvíľach, keď nie je k dispozícii toaleta upravená pre vozičkára.


Skladnosť Uribagu je perfektná.

Skryjete ho vo vrecku, alebo v batohu a zaberie minimum miesta. Pomůcky pro ženy na močení ve stoje jsou diskrétní hygienické pomůcky, které jsou anatomicky tvarované podle ženského těla. Tvarem pomůcky připomínají kalíšek nebo trychtýř , který je vyroben buď z umělé hmoty, silikonu nebo z papíru na jedno použití. Díky těmto pomůckám mohou ženy opravdu močit ve stoje.


Tato skládací “nádoba” na moč pomůže v těch chvílích, kdy není k dispozici toaleta upravená pro vozíčkáře. Používá se pro pacienty, kteří jsou z jakéhokoli důvodu imobilní. Lze použít i jako sběrnou nádobu. Lze starilizovat v autoclavu do 130°C. K nádobě je možn objednat i nástavec pro ženy.


Přírodní netoxický čistící prostředek na ovoce a zeleninu, bez chutě a vůně. Na povrchu přírodních plodů často najdeme nejen špínu z manipulace, ale také pesticidy, těžké kovy, mastný vosk a další látky, které jsou v dnešní době. Proto jsme na našem eshopu od dnešního dne pozastavili možnosti dobírky.


Vyzkoušejte také další produkty značky Herdegen, které naleznete v kategoriích Zdravotnické potřeby, Nemocniční materiál a Odběrové nádobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky