středa 28. září 2016

Nerezová konvička na šlehání mléka

Chcete si připravit dokonalé cappuccino? V tom případě by vám neměla chybět takzvaná lattiera pro šlehání mléka. Stylová konvička z nerezové oceli je jednoplášťová a velmi dobře se udržuje. Využívají ji profesionální baristé po celém světě, kteří dokážou rozpoznat teplotu mléka a nepřepálí jej. Konvička na šlehání mléka nerez 3ml.


Nerezová konvička na mléko.

Ideální pro našlehání mléka na domácích kávovarech. Vyrobena z kvalitní nerezové oceli a tvarováno pro dokonalé našlehání mléčné pěny. Nebo máte raději caffé latté či snad francouzské café au lait? Všechny varianty mají jednu věc společnou, kvalitní kávu a čerstvé nebo čerstvě našlehané mléko. A na pořádné šlehání mléka potřebujete vhodné vybavení.


Velmi dobře drží teplo a snadno se udržují V této. Lehce zaoblený tvar usnadňuje šlehání i regulaci proudu našlehaného mléka a ergo. Výborný pomocník na výrobu pěny na cappuccino, latte a další výtečné nápoje.


Objem 5ml Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitn.

IKEA - MÅTTLIG, Džbánek na šlehání mléka , nerezavějící ocel, Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je trvanlivá a snadno se čistí. Výrobek před prvním použitím umyjte. Je vhodná pro ruční přípravu nebo také pro kávovar s tryskou na horkou páru. Nemůže tedy dojít ke spálení mléčné bílkoviny a znehodnocení mléka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pěnič mléka ohřev mléka 500ml, šlehání mléka 250ml, nerezové provedení, teplota mléka max.


Na této stránce najdete nerezové konvičky na šlehání mléka k espressu. Jen s dobrou nerezovou konvičkou v kombinaci s výkonným espressem a kvalitním mlékem můžete dosáhnout té nejhustší lahodné pšny pro Vaše cappuccinonebo latte macchiato. Samozřejmě i schopnost dobrého barmana dělá hodně. Vyberte si vhodnou nerezovou konvičku na mléko pod trysku s horkou párou.


Nabízíme velké množství druhů a velikostí, včetně menších konviček, ve kterých můžete servírovat mléko či smetanu jednotlivě všem svým hostům. A teď pojďme najít odpověď na otázku: Jaké jsou nejčastější chyby při šlehání mléka pomocí trysky kávovaru? Nemáte vhodné mléko či konvičku. Možná vás to překvapí, ale na mléčnou pěnu má vliv i vaše vybavení.


Tak třeba moc dobrého výsledku nedocílíte, když budete mléko šlehat v porcelánové konvičce a. Vážení zákazníci, náš internetový obchod nadále funguje.

Profesionální konvička na šlehání mléka. Prosím, použijte minimálně znaky! Rhinoware černá teflonová konvička na mléko 3ml černá nerezová s teflonem, 3ml. Při šlehání se díky teflonu mléko tolik nepřichycuje na stěny konvičky a údržba konvičk.


Hodnocení produktu:. Vysoce kvalitní konvička na mléko z nerezové oceli. Patentovaný tvar umožňuje perfektní proudění mléka po stěnách konvičky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky