čtvrtek 15. září 2016

Máslenka tescoma

Máslenka tescoma

Máslo je pro lidský organismus nesmírně přínosné – obsahuje vitamíny A, K, D a selen, pomáhá zvyšovat hladinu dobrého cholesterolu, podporuje správnou funkci trávení. Vychutnejte si proto každý den s láskou dělané domácí máslo i vy! Víte, že máslo není nutné skladovat v lednici, ale můžete jej uchovávat při pokojové teplotě, vždy připravené k roztírání? Skleněná máslenka ideální pro hygienické skladování másla a jeho servírování.


V máslence ze silnostěnného skla zůstává máslo po vyjmutí z lednice déle vychlazené. TESCOMA máslenka FreshZONE. Protože že je vyrobena z masivního odolného skla, vydrží máslo z. Tescoma Della Casa máslenka na stůl 2Kč – 3Kč Umožňuje hygienické uchovávání másla při pokojové teplotě, máslo není nutné před podáváním nechávat povolit. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné do 2°C. Forma nepřipaluje, dobře se čistí, je skladná.


Vhodné do plynové, elektrické a horkovzdušné trouby, lze mýt v myčce. Návod s receptem je součástí balení. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Vychytávky v kuchyni se hodí každé hospodyňce.


Vysuňte ze dna trny a přitiskněte na ně čtvrtku másla. Máslo se při krájení či stírání ani nehne a neklouže. Až bude čtvrtka téměř spotřebovaná, trny zasuňte.


Spodní část máslenky je opatřena malými hroty, díky kterým ztuhlé máslo při krájení neklouže. Veškeré informace o produktu. Celonerezová máslenka vynikající pro uchování másla v lednici i jeho podávání. Poklop máslenky je opatřen komfortním úchytem a dno máslenky žebrováním, po kterém máslo při stírání neklouže. Máslenka a spodní část je vyrobená z prvotřídního plastu.


Dno je opatřeno drobnými hroty, díky kterým ztuhlé máslo neklouže. Pro jeho ideální ztuhnutí, skladování a servírování zvolte máslenku z designové řady DELLA CASA! Jedinečná máslenka , která umí mimo skladování a servírování také vytvarovat a nechat ztuhnout čerstvé doma ušlehané máslo.


Chopping board AZZA 40xcm. New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME, Lava. Ceramic diffuser FANCY HOME, Stones. Soup maker with blender PRESIDENT 1. Máslo uložené v nerezové máslence s poklopem neosychá a vydrží déle svěží.


Máslenka tescoma

Podnos máslenky je opatřen praktickými úchyty pro pohodlné přenášení. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vyzkoušeli jsme jich mnoho.


Kč Poslední kus za tuto cenu! Excellent for easily and quickly shaping Italian pasta - garganelli and gnocchi, with a roller for garganelli stored in the lower part of the maker. Made of excellent resistant plastic.


Vynikající pro uložení a stylové servírování másla. With anti-skid treatment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky