čtvrtek 15. září 2016

Dětská zástěrka na vaření

Dětské zástěry do kuchyně. Pomáhá Vám Vaše dítě rádo v kuchyni? Pořiďte svým dětem do kuchyně potřeby pro vaření ! Máme pro ně zástěry, čepice, kuchařské sety a mnoho dalšího dětského kuchyňského vybavení, které je nadchne.


Vše je samozřejmě kvalitní a splňuje i ty nejnáročnější bezpečnostní a hygienické předpisy.

Vaření může být i pro děti hra a zábava! ChicLovely luxusní zástěry jsou vhodné nejen jako kuchyňské zástěry na vaření , ale i na grilovačku, zahradní párty, úklid a na různé jiné činnosti, kde chcete být jiná, krásnější, elegantnější, zajímavější a hlavně netradiční a neodolatelná. Zástěrky - dětská zástěrka do školky, zástěrka na výtvarnou výchovu, na malování, na vaření. Popis: moc hezká, jako nová. Už nemusíte mít strach o oblečení svého dítka, pokud se ušpiní stačí jen vyprat :-) Zástěrka je ušitá z kvalitních zahraničních a českých látek, matriál je 1 bavlna.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Udělejte radost i svým malým pomocnicím, které se budou cítit jako opravdové kuchařky a vaření si s vámi náležitě užijí. Zástěra je jako stvořená pro podávání čajů o páté. I u nás v České republice je. Pro všechny milovníky vaření , pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Toimitukset Hami na sta Ivaloon. Tilaa kukat nyt, kun muistat! Praktická a hezká zástěra pro malé kuchtíky a kuchařinky, co rádi pomáhají mamince či tatínkovi v kuchyni je dostupná v několika barevných motivech. Tomu, že děti budou jíst chipsy na školním večírku.


Zástěrka pro malé pomocnice při pečení nejen vánočního cukroví. Slaďte sebe a svou dceru nebo vnučku ve stejném stylu. Na zástěrce je praktická kapsa s krásnou výšivkou cukroví. Vhodné i jako dárek pro vaše blízké.


Kategorie výrobků: Ochranné pomůcky. Nemá žádné zbytečné švy, ve kterých by se mohla držet špína. Stačí smést drobky a můžete ji prát v pračce.

Rozvesel si vaření zástěrou s vtipným potiskem! Pokud tě na blbinky moc neužije a vaření bereš opravdu vážně, zástěru ti potiskneme jakýmkoliv jiným obrázkem. Mamince zástěru nejlepší kuchařka, tátovi třeba steak. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tato zástěrka je určena všem malým pekařům a pekařkám.


Můžete ji prát v pračce na 40°C. Celá výstroj je vyrobena z měkké tkaniny. Sladká růžovo-bílá barevná kombinace.


V balení je kuchařská zástěrka , kuchařská čepice, kuchařská rukavice, kuchařská chňapka, vařečka, váleček a kvedlačky. Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky