úterý 20. září 2016

Friteza bez tuku

Friteza bez tuku

Hitem vánočního trhu se v kategorii kuchyňských spotřebičů staly fritovací hrnce, které měly být převratné v tom, že se v nich dá jídlo smažit bez použití tuku. Nebo tedy smažit… jídlo se v nich dá připravit, a to skutečně jen s minimem tuku , nicméně příznivci jídla smaženého musí být nutně trochu zklamaní. Popis - Fritování bez přidaného oleje či tuku - Plynulé nastavení teploty od °C do 2°C - 60minutový časovač a funkce automatického vypnutí - Objem nádoby cca l. Na fritovanie bez dodatočného oleja alebo tuku Aj na grilovanie, pečenie a smaženie Dotykové ovládanie teploty a času Nastavenie teploty od °C do 2°C 60-min. Horkovzdušná fritéza Delimano připraví vaše oblíbené křupavé delikatesy zdravějším způsobem.


Friteza bez tuku

S využitím horkého vzduchu místo oleje zvládnete připravit smažené pokrmy, aniž byste porušili svou dietu. Vše připravíte s menším množstvím kalorií a tuku , kterému byste se při tradičním smažení na oleji nevyhnuli. Porovnávali jsme jak horkovzdušné, tak i klasické fritézy. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat fritézu.


Zvládne připravit až porcí hranolek najednou a smaží pomocí proudění horkého vzduchu – konvekce. Samozřejmostí je nastavitelná teplota a pojistka proti přehřátí. Potraviny nasají až tuku , proto není smažení v klasické fritéze oproti horkovzdušné tolik zdravé.


Friteza bez tuku

Horkovzdušné fritézy neboli horkovzdušné hrnce umožňují přípravu jídla s velmi malým množstvím oleje, nebo zcela bez oleje, proto jsou ideální pro zdravější stravování. Fritézám, ze kterých prská olej a line se pach přepáleného tuku už odzvonilo. Jídlo dnes dokážete usmažit také bez kapky oleje, zdravě, jen s využitím horkého vzduchu. Přečtěte si, jak nová technologie funguje a inspirujte se třemi recepty pro horkovzdušnou fritézu. Až o méně tuku než tradiční fritéza.


Bez tuku nebo jen s minimem škodlivého oleje a tím pádem zdravější j. Porovnání cen friteza bez tuku , srovnání cen friteza bez tuku na portálu HLEDEJCENY. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Potraviny nasajú až tuku , preto nie je vyprážanie v klasickej fritéze oproti teplovzdušnej až tak zdravé.


Friteza bez tuku

Teplovzdušné fritézy, čiže teplovzdušné hrnce, umožňujú prípravu jedla s veľmi malým množstvom oleja, alebo úplne bez oleja, preto sú ideálne pre zdravšie stravovanie. Vybírejte si Fritovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Desatero pro správné přebírání balíků v době korona krize 19. Provoz ve státem vyhlášeném stavu nouze 17.


Fritéza smaží pomocí proudění horkého vzduchu - konvekce. Fritéza má možnost nastavení teploty pro různé druhy fritovaných potravin a přehledné analogové. Horký vzduch v jádru fritézy rychle a přesně cirkuluje a udržuje tak optimální teplotu grilova.


Zvládne pripraviť až porcií hranoliek naraz a smaží pomocou prúdenia horúceho vzduchu – konvekcia. Samozrejmosťou je nastaviteľná teplota a poistka proti prehriatiu. Jedinečná technológia Rapid Air fritézy Airfryer vám umožní fritovať, piecť, opekať a grilovať tie najchutnejšie pochúťky a jedlá s použitím menšieho množstva tuku v porovnaní s bežnými fritézami, alebo dokonca úplne bez oleja. Teplovzdušná fritéza značky Delimano ponúka možnosť pripravovať pokrmy bez pridania tuku , rýchlo, chutne a zdravo. Bez tuku a zdravé: V horkovzdušné fritéze se dají jídla připravovat bez tuku nebo s nízkým obsahem tuku.


Dokonce ani na hranolky netřeba olej k tomu, aby byly chutné a křupavé. Teplota se dá přitom nastavit naprosto přesně. Vyberajte si Fritovacie hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky