pátek 9. září 2016

Sauna lednice

It features a spa area and offers free Wi-Fi. Lednice - lázně v zahradě Evropy. Some of the spacious and modern rooms at the property are air-conditioned. K dispozici je hotelovým hostům i neubytovaným návštěvníkům.


Sauna je celodřevěná a je vhodná pro relaxování. Saunování při vysoké teplota je pro tělo příjemné a uvolňuje bolavé svalstvo, vyplavuje do těla endorfiny.

Nemáte rádi příliš vysoké teploty? Využijte naši infrasauny. V hotelu se nachází stylová konferenční místnost s veškerým vybavením a kapacitou až osob. Jodobromové koupele mají také preventivní, regenerační a omlazující účinky. Lázeňský dům Perla je moderní rehabilitační zařízení v těsné blízkosti zámecké zahrady poskytuje komplexní léčebné a rehabilitační služby, využívající účinků přírodní jodobromové minerální vody, která blahodárně působí na pohybový a oběhový systém, na neurologické nemoci, ale i na gynekologické potíže a stavy po popáleninách.


Instead of natural beauty and fairy-tale chateaus, the youngest spa area in the Czech Republic offers you. Služby: rehabilitační bazén, fit centrum, relaxační místnost, sauna , kosmetický salon, lázeňská kavárna s venkovní terasou, konferenční prostory, knihovna, internetový koutek a internet na pokoji zdarma, hlídané parkoviště, kulturní programy Nástupní dny: neděle - pátek. Sauna ceremonies Be prepared for an intense sensory experience and satisfy yourself that even a sauna can be exceptional.

An experienced sauna staff member will lead you through a sauna ceremony called PÁLAVA BREEZE to make your sauna feeling even more intense. Dovolujeme si Vám představit nově otevřený design hotel ve Valticích - wellness hotel Besední dům, jenž byl vybudován od základech původního zájezdního hostince Besední dům, jehož původ se datuje na přelomu 18. Milé klientky, je nám to velice líto, ale dle nařízení vlády o vyhlášení nouzového stavu v ČR jsme povinni ode dne 13. Atmosféra Jižní Moravy Vás jistě okouzlí. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny.


Provozní doba dle objednávek na tel. Sauny s možností nastavení teploty. Relax v soukromí pouze pro vás. Sauna , vířivka, šikovné ruce masérů a hlavně žádná práce, žádné povinnosti. Proměňte ho na pár dní ve skutečnost.


Dopřát si můžete také wellness pobyt pro dva s vaší polovičkou nebo třeba s kamarádkou. TIP: Potřebujete rychle dobít. Ubytování ocení jednotlivci i rodiny s dětmi.


Osobní přístup a kvalitní služby za dobré ceny si jistě oblíbíte. Prohlédněte si další naše zajímavé nabídky. Spare mit KAYAK bei deinem Hotel.


Vyberte si z největší nabídky ubytováni.

Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Gothic, Renaissance, Baroque, new Gothic), you can sit on a bench and take delight in the beauty of the castle, garden and park, there are sights at the castle and in the neighbourhoo gorgeous nature, tens of attractions and services are available. Kromě dostatečného příjmu vitaminů a minerálních látek můžeme pro imunitní systém udělat mnohem víc.


Otužování, sauna , sport, doplnění zásadních živin, které imunitu prokazatelně zvyšují. Například Selen, kterého nemá česká populace dostatek, což dlouhodobě dokazují různé výzkumy. Léčebné lázně Bohdaneč slouží k léčbě pohybového aparátu s orientací na zánětlivá revmatologická onemocnění, artrózu, vertebrogenní syndromy, Bechtěrevovu nemoc a totální endoprotézy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky