úterý 6. září 2016

Ravak rosa umyvadlo

Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Umyvadlo Rosa II je dodáváno s přepadem.


Lze ho instalovat na zeď nebo doplnit skříňkou pod umyvadlo SD Rosa II. Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme umyvadlo kombinovat s dalšími výrobky konceptu Rosa (zrcadlem Rosa II, bočním sloupem SB Rosa II, umyvadlovou stojánkovou baterií), a ostatními výrobky.

Pre ucelené riešenia a dizajnový súlad kúpeľne odporúčame umývadlo kombinovať s ostatnými výrobkami konceptu Rosa (skrinkou pod umývadlo SD Rosa II, bočným stĺpom SB Rosa II, stojankovou batériou Rosa , zrkadlom Rosa II a ďalším kúpeľňovým nábytkom a príslušenstvom RAVAK ). Umývadlo možno doplniť skrinkou pod. Skříňka SD Rosa II je určená pod umyvadlo Rosa II. Kúpeľňový nábytok Rosa prešiel pri svojom vývoji detailným plánovaním tak, aby dokonale nadväzoval na vaňu z rovnomenného konceptu, a synergicky tak podporoval celkové stvárnenie kúpeľne. Uhly a tvary konceptu Rosa si vzájomne vychádzajú v ústrety a vždy maximálne šetria priestor a zvyšujú úžitok. Koncept Rosa zahrnuje hned tři modely van, které se liší zejména velikostí, ale i designem.


Ke každé z van patří přesně tvarovaná zástěna a série dalších navazujících výrobků.

Vanu Rosa I lze doplnit vanovou zástěnou VSKnebo CVSK1. Na vanu navazuje koncept výrobků pro celou koupelnu, který zahrnuje umyvadlo , nábytek, zrcadlo a baterie. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny.


Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Oblé tvary umývadiel sú príjemné pri používaní a zároveň poskytujú dostatok odkladacích plôch. Nástěnné umyvadlo Ravak Rosa II s přepadem je vyrobeno z litého mramoru, který vzniká smísením mletého dolomitu s polyesterovou pryskyřicí a následně je odléván do forem.


Tento postup zajišťuje stejnorodost bez fyzikálně-mechanických anomálií. Takto vzniklý výrobek vyniká vysokou pevností, tepelnou izolací. Montážní sada (připojovací hmoždinky, vruty atd.) včetně krytky přepadu součástí dodávky. Modernejšia podoba kúpeľňovej skrinky z najobľúbenejšieho kúpeľňového konceptu Rosa. Ešte viac priestoru a jednoduchý moderný dizajn skrinky s umývadlom Rosa zabezpečujú široké použitie.


A Rosa I fürdőkádat kiegészíthetjük VSKvagy CVSKkádparavánnal. Kiegészítőként előlapot, kád le- és túlfolyó szettet ajánlunk. Az előlap a balos vagy jobbos változattal kompatibilis. Na objednávku Běžná doba dodání dn í.

Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Hodnocení produktu : 1 1 (Perfektní) recenze. Závěsná skříňka pod umyvadlo Ravak Rosa II je vyrobena z vysoce odolného, hloubkově impregnovaného materiálu.


Její povrch je dle provedení jednobarevný případně dvoubarevný. Pořiďte si české výrobky značky Ravak online! Sanitární vybavení vysoké kvality za skvělé ceny. Hledáte sprchové nebo vanové zástěny, příslušenství pro sprchové kouty, akrylátové vany obdélníkové, rohové, asymetrické, oválné, do prostoru, sifony, zrcadla, poličky, koupelnový nábytek, drátěný program, klozety, baterie vodovodní, dřezové a mnohé další? Mezi nejžádanější patří např.


Chrome, koncept 10°, koncept Classic, koncept Rosa a další nebo koncept BeHappy II i pro ty nejmenší koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky