čtvrtek 1. září 2016

Gorenje k 57 clb

Combined cooker K57CLB1. Varná konvice je vybavena skrytou topnou spirálou. Teploměr na boku konvice zobrazuje vnitřní teplotu vody. Samozřejmostí je i ukazatel hladiny.


Retro design Zachovejte retro styl vaší kuchyně a přitom se obklopte moderními spotřebiči. Její výsadou je však také příjemný výkon a možnost. K dispozici máte horní a spodní ohřev, infra gril, kruhové topné těleso s ventilátorem, horní topné těleso s ventilátorem, spodní topné těleso s kruhovým topným tělesem a ventilátorem, udržování teploty, funkce pizza a čistící program Aqua Clean.


Součástí trouby je 1x drátěný rošt pro vedení plechů v troubě. Zapalování hořáků je v otočných voličích. Mezi funkce trouby patří například horkovzdušné pečení, pizza funkce nebo přihřívání teploty v. Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben.


Navíc představuje energeticky i ekonomicky úsporné řešení, protože šetří až o více energie než ostatní sporáky třídy A. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vero y Eva se enfrentan en una batalla musical que termina mejor de lo que esperábamos, con ustedes: Ladrona. Kombinovaný sporák KCLB se nachází v energeticky úsporné třídě A-.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci re. Plynové hořáky jsou jištěny termoelektrickou pojistkou. Gorenje K CLBnajdete a porovnáte na Srovnanicen.


Zobacz inne Kuchenki gazowo-elektryczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Pre navolenie programu slúžia elektronické programovacie hodiny s analógovým displejom. GORENJE K CLB je multifunkčný sporák do každej kuchyne. Energetická trieda je A. Horáky sa zapaľujú elektronickým zapaľovaním. Mriežky sú vyrobené z liatiny.


Pre spoľahlivé pečenie si môžete navoliť teplotu rúry až 275. Hodnotil použivateľ, priemerné hodnotenie z 5. Zapaľovanie horákov je v otočných voličoch. Pritom sa jedná o modernýé a bohato vybavený spotrebič, ktorý vám ponúkne mnoho užitočných funkcií.


Dodává technicky dokonalé, designově navržené, energeticky účinné domácí spotřebiče uživatelům ve více než sedmdesáti zemích po celé zeměkouli, a zvyšuje tak kvalitu jejich života už déle než let. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Standard. Elegantní provedení v matné černé barvě je podtrženo stylovými. Podívejte se na novinky v kategorii Kombinované sporáky.


K modelu K57CLB obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu! Kamenný obchod v Praze a Tachově. Materiál čelního panelu je lakovaný a dveře jsou skleněné a jsou vybaveny bezpečnostním systémem. Sporák patří do energetické třídy A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky