pátek 16. září 2016

Transportní chlazení

Většinu potřebných dílů máme skladem, včetně alternativních N takže Vaše požadavku budou uspokojeny co nejkratším termínu. Tato speciální technologie chlazení se používá pro přepravu čerstvých, chlazených či zmrazených produktů, potravin, ovoce, zeleniny, ryb a mléčných výrobků. Pro nástavby starší, atypické, izolované dodávky, rozvozová vozidla s velkou četností otevírání dveří apod.


Objednejte si ty nejspolehlivější agregáty pro správné chlazení přepravních skříňových automobilů nebo vozidel s chladicími boxy. Většinou je pohání vlastní motor vozidla.

Zanotti Z200S, chladící jednotka určena pro přepravní chlazení a mrazení. Tyto transportní jednotky mají vysokou výkonnost a moderní, aerodynamický tvar. Jsou vyráběny v mnoha modifikacích, podle potřeby použití, a to na chlazení nebo mrazení. Konstrukce jednotky je určena jak pro. Od založení firmy jsme získali spoustu zkušeností a spokojených zákazníků po celé republice.


Doufáme, že po přečtení těchto řádků se rozhodnete právě pro naši firmu CHLAZENÍ NOVÁK. Zpočátku to nebyl úmysl založit firmu zabývající se transportním chlazením. Začalo to obyčejnou pomocí při zaměstnání u jedné chladírenské firmy.

Od této doby začala sílit myšlenka na osamostatnění. Vše pro převoz potravin, léčiv, květin a veškerého zboží, které podléhá klimatickým podmínkám. Carrier, tepelná čerpadla, klimatizace Plzeň. Tento proces probíhá při konstantní teplotě a je proto vhodný ke stabilizaci teploty uvnitř chlazeného prostoru.


Vodní led by na první pohled mohl být dostupným a laciným kandidátem pro tento způsob chlazení. Jeho bod tání, °C, se však pro transportní chlazení nehodí, je příliš vysoký. Pro chlazenou přepravu při. Nově v nabídce transportní chlazení určené pro prostory až do objemu 60m3.


Pro více informací klikněte zde. Mobilní chladicí a mrazicí boxy Euroengel. Eberspächer nabízí mobilní mrazící a chladící boxy Euroeng.


Montáž a servis klimatizačních jednotek pro návěsy, dodávky i přepravní konteinery. Prováděli jsme i opravy vojenských chladících konteinerů na Česko - Slovenské vojenské základně v pásmu Gazy. Ekologický a ekonomický provoz.


SERVIS CARRIER Plzeň s. Přijmeme nového zaměstnance na pozici chladírenského technika.

Transportní chlazení , mobilní chladící boxy, autochladničky. Vám náš technik bude moci vyhovět. Nabízíme různé druhy transportního chlazení Thermo King.


Vše Vám ukážeme a poradíme Vám s výběrem toho nejlepšího chlazení pro Vaše podmínky. Tento systém je poháněn přímím pohonem od kompresoru motoru a nabízí různá příslušenství a. Montáže zařízení DELPHI Frigosoft do 15mchlazeného prostoru - více ZDE. Existují i transportní chladničky bez potřeby energetického zdroje na místě chlazení.


Zde se chladicí médium na vhodném místě zahřátím oddělí od adsorbentu a po odděleném transportu se mu vrátí až na místě, kde je chlazení třeba. Na tomto principu fungují například samochladící sudy na pivo. Aktuální katalog firem v kategorii transportní chlazení. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Automobilní klimatizace a chlazení.


Dodáváme autoklimatizace a klimatizace pro dodatečnou montáž do osobních a užitkových automobilů, minibusů a transportní chlazení. Novinkou jsou přístavby transportního chlazení na originální klimatizace. Chlazení a topení klimatizační jednotkou. Venkovní a vnitřní jednotka jsou mezi sebou propojeny párem potrubí. Tímto potrubím proudí chladivo.


Dále jsou mezi jednotkami kabelem propojeny desky s elektronikou, je tak zajištěna elektronická komunikace. Klimatizační jednotka se ovládá dálkovým infra ovladačem nebo drátovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky