úterý 6. září 2016

Dekantační karafa

Dekantační karafa

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. I když naprostá většina těchto karaf je vizuálně velmi přitažlivá, argumenty pro jejich využívání nejsou pouze estetické, ale hlavně chuťové, respektive pachové. Využijte výhodných cen, rychlé dopravy a široký výběr z několika tvarů karaf. Nádherná karafa na víno se zátkou Style patří mezi luxusní dekantační nádoby. Je designovým skvostem českého výrobce dekanétů a sklenic na víno.


Díky ní se rychleji provzdušní a zbaví případné kyselosti a hořkosti. Tato drobná operace by měla předcházet degustaci nejen v restauracích, ale též při domácím stolování, kde vám postačí dekantační karafa a tento dekantační set vybavený nálevkou, kroužkem na hrdlo láhve, dekantačním trychtýřem, sítkem pro zachycení vinného kamene a ořezávátkem. S dekantační karafou Eva solo je dekantace velice jednoduchá a rychlá. Dekantačná karafa umocní zážitok z vína Dôvodom, prečo používať dekantačnú karafu, nie je iba jej vzhľad.


Aj keď je prevažná väčšina týchto karáf vizuálne veľmi príťažlivá, argumenty pre ich využívanie nie sú iba estetické, ale hlavne chuťové, respektíve pachové. Do karafy preniká vzduch, ktorý dokáže výrazne vylepšiť chuť aj vôňu vína. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dekantační karafa

Skleněná dekantační karafa je vyrobena z ručně foukaného čirého skla. Peugeot Variation skleněná karafa s provzdušňovacím uzávěrem l. Bohemia Crystal Set na. Karafa Cheers dekantovací.


ROZMĚRY: výška 375mm, šířka 172mm. Džbán vhodný k servírování, vody, limonády či čaje, vyroben z kvalitní skloviny SIMAX, která odolává vysokým teplotám až do 3°C, ale i nízkým do -40°C, lze mýt v myčce, schváleno pro styk s potravinami v domácnostech i profesionálních provozech, vyrobeno z recyklovatelné skloviny bez kadmia a olova, dodržujte zásadu pozvolného ochlazování, myjte jemnými. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Stylová karafa je funkčním doplňkem, který dodá ten správný vzhled vašemu stolování. U nás můžete karafu doplnit o vhodné sklenice nebo podnos.


Horní část slouží jako síto usazenin a zároveň obsah provzdušňuje. Filtrační síto lze snadnou vyjmout a zbavit síto usazenin pod tekoucí vodou. Znalec vína ví, že těžká ročníková vína, ale i mladá vína se dekantují, neboli přelévají z láhve do dekantační karafy, aby mohla plně rozvinout své aroma. Inspirujte se originálním designem značek Blomus a Leonardo a pořiďte si karafu na víno, díky níž si Vaše oblíbené víno skvěle vychutnáte. Skleněný dekantační karafa na červené víno má skosené hrdlo.


Díky dekantaci se rozvíjí vůně i chuť vína a jsou odstraňovány usazeniny i vinný kámen. Detail produktu Do obchodu. Ostatní - Dekantacni karafa bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Dekantační karafa

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Svým tvarováním je ideální k provzdušňování vína a oddělování vinných usazenin. Provozovatel obchodů zaměřených na víno a potř. Představujeme Vám ikonickou karafu Mami XL z krystalového skla od společnosti Alessi.


Designové doplňky do kuchyně, kategorie karafy a chladiče na víno. Pre menej skúsených - dekantovanie vína znamená preliatie vína z fľaše do karafy, a to hneď z dvoch dôvodov. Prvý dôvod je ten, že sa oddeľuje sediment od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky