středa 21. září 2016

Oboustranná pánev

Lze ji použít jako klasickou pánev, kde můžete smažit vej. Prvotřídní dvoudílná pánev pro snadné a rychlé oboustranné smažení a dušení pokrmů. Vynikající pro přípravu vysokých omelet typu tortilla, frittatas apod. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně.


TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. V čem oboustranná pánev PRESTO vyniká?

Dvoudílná pánev PRESTO je ideální pro rovnoměrné oboustranné smažení a dušení pokrmů. Se jistě velice rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni. Oboustranná pánev Tescoma PRESTO pr. Tato pánev je skvělou vychytávkou do kuchyně.


Pánev lze použít klasicky na smažení, nebo přiklopit a vařit či péct přiklopené. Originální oboustranná pánev ideální na grilování, přípravu toastů, pečení nebo smažení. Pro přípravu křupavých toastů, perfektně opečených hambrurgerov, úžasné omelety a dalších skvělých jídel.


Tato jedinečná pánev Vás mile překvapí svou všestranností.

Představuje kombinaci klasické pánve, grilovací pánve a pekáče. Umožnuje pečení v troubě bez trouby - lze v ní upéct kuře, vepřové, brambory, ryby, třeba i na plynové bombě. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Lze použít na plyno-vém, elektrickém, sklokeramickém sporáku a indukci. Příprava jídel na pánvi DOUBLEPAN je mnohem snadnější a rychlejší, protože na nepřilnavém dně se nic nepřilepí ani nepřipálí.


Všechny informace o produktu Pánev TESCOMA PRESTO oboustranná 26cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TESCOMA PRESTO oboustranná 26cm. Opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování, vhodné do myčky. Detailní popis produktu. Na této pánvi snadno a rychle připravíte tortillu, maso či klobásy.


Třeba španělskou tortillu nebo italskou frittatu? S oboustrannou pánví PRESTO připravíte i tyto exotické pokrmy hned napoprvé snadno a se zaručeným výsledkem. Je ideální pro přípravu.


Pánve – TESCOMA oboustranná pánev PRESTO ø cm. Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci, grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.). Není vhodná každá pánev na indukci.


Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Royalty Line Grilovací mramorová pánev RL-AG24M s průměrem cm.

Tento typ zboží expedujeme z externího skladu, dodací lhůta může být až dnů. Dvojitá pánev z aluminia s nepřilnavou úpravou. Skvělá na přípravu omelet, protože perfektně zahřívá z obou stran.


Hodí se i na tousty, hamburgery Je možné ji rozpojit a používat jako dvě pánvičky. Má rukojetě, které se nezahřívají, a průměr cm. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Opékač vhodný i do otevřeného ohně nebo do grilu.


Pohodlně u vody si připravíte chutný sendvič, hamburger pizzu ale hlavně chutnou rybu. Pánev vybavená nepřilnavým povrchem s tepelně odolným úchytem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky