pátek 30. září 2016

Sencor smw 3717

Az akár 7W teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. A literes kapacitás mellett öt különböző fokozat tal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció valamint beépítésre került egy maximum perces időzítő. Sencor mikrohullámú boltok, képek. Vnější plášť i vnitřní prostor trouby je v bílém laku, snadno se udžuje. Trouba se snadno ovládá pomocí digitálního ovládání.


Technické parametry a specifikace: předprogramované vaření - menu automatické rozmrazování funkce rychlého spuštění hodiny.

Az választható fokozatának köszönhetően egyszerűen kiválaszthatja az ideális teljesítményt. A kiolvasztó funkció segítségével a fagyasztott ételek is pillanatok alatt felolvadnak. Belsõ felülete fehér lakkal bevont, karbantartása egyszerû. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.


Možné zakúpiť priamo na Heureka. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


Dale její předností jsou funkce předprogramovaného vaření, 60ti minutový časovač a funkce rychlého spuštění. Odkazy na odborné recenzie.

Kompletné informácie k výberu. Mobilra optimalizált design. Vonkajší plášť aj vnútorný priestor rúry je v bielom laku, ľahko sa udžuje. Rúra sa ľahko ovláda pomocou digitálneho ovládania. Technické parametre a špecifikácie:predprogramované varenie - menuautomatické rozmrazovaniefunkcia rýchleho spusteniahodiny60minútový.


Základná mikrovlnná rúra pre ohrev, ktorá okrem snehobieleho dizajnu ponúka aj elektronické ovládanie a LED panel , ktorý v čase nečinnosti informuje o čase. Vaše krstné meno Vaše priezvisko Vaša e-mailová adresa Príjemca e-mailu Doplňujúca správa Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group. Ak sa chcete dozvedieť viac o svojic. Szállítási idő: várható szállítás 5-nap.


Mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: (recenzí). Alegeți dintre accesorii! Základní mikrovlnná trouba pro ohřev, která kromě sněhobílého designu nabízí také elektronické ovládání a LED panel, jenž v době nečinnosti informuje o čase. Ennek köszönhetően a tökéletes fogás, mindössze egyetlen gombnyomásba kerül. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Vnitřní objem mikrovlnné trouby je litrů a jeho součástí je skleněný otočný talíř. Chcete vedieť, či je cena 66. Digitální ovládání trouby zvládne skutečně každý a to pomocí knoflíků.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Primerjaj s podobnimi izdelki. Siin saate esitada küsimusi selle toote ostnud ostjatele võ Kaup24. Arvamusi ja kommentaare jätavad Kaup24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky