středa 14. září 2016

Hrnec na kvašenou zeleninu

Pokud zeleninu dáváte do sklenice, je potřeba jí něčím zatížit, třeba jinou menší sklenicí s vodou nebo pískem. Nádobu umístěte na místo se stabilní pokojovou teplotou, ne k topení, nebo na sluníčko. Kvasná nádoba- hrnec s víkem,těžkým závaží,a bukovou tyčku s gumou.


Receptů na mléčně kvašenou zeleninu máme plný internet, a něco jsme si vyzkoušely,(níže) tak jezte,a žijte zdravě. Zeleninu na pickles si musíte dodat sami.

Masivní, těžká zátěž, základ kvalitního kvašení. Ručně točený na hrnčířském kruhu, má hnědou glazuru. Více informaci ve spodní části stránky. Ucelený sortiment pro výrobu domácích trvanlivých pokrmů DELLA CASA přináší unikátní soupravu pro domácí kvašení.


V čem souprava pro kvašení DELLA CASA vyniká? Kvalitní a hlavně bezpečný keramický hrnec na mléčně kvašenou zeleninu. Dejte přednost české kvalitě před levným dovozem.

Nádoba s pružinou na pickles. Pickles se připravuje ve speciální sklenici (nádobě), která je vybavená pružinou a stlačuje zeleninu. V naší nabídce máme plastový hrnec kvašák na pickles s nerezovou pružinou. Hrnec má kvasnou zátku. Umělohmotná nádoba má objem l. Víčko umělé nádoby je vybaveno pevným zacvakávacím mechanizmem.


Mléčně kvašenou zeleninu jezte denně na konec jídla, stačí malá hromádka. Při odebírání z kvašáku dodržujte hygienu. Udělejte to rychle, čistou vidličkou, nesahejte dovnitř rukama. Ať Vám chutná a hrnec slouží.


Pickles je tak ideální oblohou k hlavnímu jídlu nebo přísadou do salátu. Vnitřní poklička je tlačena dřívkem a gumičkou stále ke dnu a vyvíjí tlak na zeleninu. Tato sestava je určena pro domácí přípravukvašené zeleniny tzv.


Výrobek se skládá z nádoby, těžítka, víčka, přítlačné tyčky a gumy. Základní návod je přiložen, další možnosti.

Teď jsem zrovna tvořil nádoby na PICKLES. Výrobek je určen na domácí přípravu zkvašené zeleniny tzv. Víčkem je prostrčena tyčka, která ústí do těžítka, které tlačí na zeleninu. Stravujte se tak,jak vaše tělo potřebuje a umí. Kvašená zelenina z kvalitního keramického hrnce na pickles, je to nejpřirozenější a nejzdravější, co můžete svému tělu dát.


Najde všestranné uplatnění ve vaší kuchyni. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Recept na kvašenou zeleninu (pickles) Na výrobu kvašené zeleniny nepotřebujete nic speciálního.


Postačí vám nakrájená zelenina, sůl, převařená voda a nádoba, ve které bude zelenina zalitá nálevem bez přístupu vzduchu. Zuzka Pavelková Šafářová nám poskytla svůj ověřený recept na kvašenou zeleninu – pickles. Míchejte Pokrájenou zeleninu promíchejte se solí a kmínem a směs důkladně propracujte rukama, až pustí šťávu. Pěchujte Směs napěchujte do připravené nádoby a zatižte ji. Je nezbytné, aby byla zelenina celou dobu kvašení.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se nám za mnoho let prodeje nejvíce osvědčily. Nabízíme lety ověřené slovenské sudy na zelí, až do objemu 40l.


Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho poškození během přepravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky