úterý 27. září 2016

Kráječ na křížaly

Níže uvádím recept na jablečné kroužky tak, jak chutnají naší rodině a nedám na ně dopustit. Při přípravě používám dvě tajné ingredience: javorový sirup a skořicový poprašek. Jablkům dodají nový podtón chuti, je to příjemná variace na běžné křížaly , jak je všichni známe. Plátky jablek suším ve své. Kráječ lze použít i na výrobu bramborových spirálek.


Nejenom loupání a krájení velkého množství jablek, do kráječe EZIDRI můžete upnout také brambory. Bramborové spirálky z kráječe napíchněte na špejli a osmažte ve vrstvě oleje. Nebo půlměsíčky z brambor (pokud spirálu rozřežete) opečte na plechu v troubě.


A určitě nezapomeňte na křížaly , na kterých si za dlouhých zimních. Jablečný sen je velmi šikovný loupač a kráječ nejen jablek a hrušek, ale. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na. Odzkoušeno na několika igelitkách hrušek na křížaly , s loupáním i bez. Multifunkční kráječ a loupač je určen ke krájení, loupání a odstraňování jádřince jablek.


Kráječ na křížaly

Překrojením vzniklé spirály lze jablka použít na výrobu křížal. Lze využít též pro hrušky, brambory apod. Představujeme Vám úžasného pomocníka do kuchyně, který šetří čas i námahu. Užitečný a šikovný pomocník do každé domácnosti. Jablka nebo hrušky nakrájíte na křížaly velmi snadno a rychle.


Lze použít i na loupání či krájení zeleniny např. A navíc, děti moc rády s krájením pomohou. Dobře udělané jablečné křížaly jsou skvělou laskominou pro návštěvu, na svačinku pro děti i jako zaháněč mlsné.


Samozřejmě je nejjednodušší je udělat v sušičce. Konec konců naše babičky také nic jiného neměly. Křížaly rozložte na plech vystlaný pečícím papírem a během sušení je několikrát otočte. V troubě s pootevřenými dvířky sušíme křížaly pozvolna, nejprve při - °C. Když se část vody odpaří a plátky či kousky ovoce zaschnou, zvýšíme teplotu na °C, po otočení je dosušíme znovu při °C.


Komu se na zahradě občas urodí hodně jablek, určitě ocení. Velice zrychluje práci. Domácí křížaly jsou super. Suším buďto v sušičce nebo na pečícím papíru na radiátoru.


Stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka mm) lze použít do koláčů. ORION Kráječ na knedlíky, knedlíků, nerezový. Výborný pomocník na křížaly ! Oba nože se dají snadno demontovat a vyčistit pokud je potřeba. My omýváme jen vodou bez demontáže a zatím to stačí.


Přísavka funguje jednoduše a spolehlivě, stačí i jen mírná vlhkost a drží perfektně. Vše je z kvalitních materiálů, dobře obrobené, efektivní a jednoduché na. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Inzerát Loupač kráječ na jablka,brambory skvělé na křížaly v okrese Kolín, cena 280Kč, od Lucie na Sbazar. Popis: Prodávám nový jen vyzkoušený, máme jeden navíc.


Kráječ jablek je vyroben z nerezové oceli a lakovaného hliníku. PROČ ho máme v nabídce. Vybírejte si Kráječe na vajíčka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky