pátek 2. září 2016

Šroťák na obilí

Mlýnek na obilí do domácnosti, šrotovník Inzerát byl odebran z oblíbených. Historický šroťák , šrotovník Wichterle a Kovařík Inzerát byl odebran z oblíbených. V sítku jsou vyvrtány větší dírky pro lepší použití s jabky.


Prodám starý šroťák na obilí. Mlýnky na obilí , šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata. V naší nabídce najdete vše pro přípravu krmiv pro domácí zvířectvo elektrické šrotovníky a mlýnky na obilí , ruční drtiče kostí, krouhače řepy.

This video is unavailable. Nutný vlastní odvoz, je těžký, je třeba, abyste přijeli ve dvou lidech. Je určen na šrotování hoblin a pilin pro výrobu pelet, všech druhů obilí , a celých klasů kukuřice.


Obsahuje kladívek a hrubost drceného materiálu se určuje sítem, přes které je materiál vháněn do připraveného pytle nebo zásobníku. Please try again later. Inzerát šroťák na obilí v okrese Kolín, cena dohodou, od Bohumil Paleček na Sbazar.


Srovnání cen šroťák na obilí. Nejlevnější e-shop Berem. Zboží za akční ceny, slevy.

Elektrický šrotovník na obilí s barelem Mistral. Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník, ke kterému jsme neměli motor, takže jsme ho používali pouze na ruční pohon. Začínali jsme s ním před cca lety a funguje bez problémů do teď, dnes už se starým stabilním motorem jako šrotovník na obilí pro zvířata. Vyměním ruční šrotovník na obilí za jiný typ do sbírky.


Sbírám mlýnky na obilí a ruční šrotovníky. A taky nevíš vůbec,že je rozdíl mezi mletím obilí na mlejnku na maso,který obilí nemele,ale naseká na kousky jako šroták na obilí ,který šrotuje zrno třeba pro prasata. Jsou to pak takový krupky ale ne umleté obilí.


Je rozdíl mez moukou a šrotem. Dá se použít i na šrotování sladu na výrobu piva. Byl zde nápis Procházka Libochovice L. Dobrý pro zběratelé,můzea,zkanzeny. Další exponáty jsou ruční mlýnky na obilí , kde mleté množství bylo již menší.


Pákový drtič kostí s pojistkou – ruční pákový drtič na kosti pro drůbež ve. POPIS PRODUKTU: Ruční mlýnek na obilí Sprint. Mistral – malý domácí kladívkový šroťák na obilí ,. Tyto mikrofony jsou jiné a tak se na ně s vaším dovolení podívám trošku zblízka a. Původní verze byla v barvě slonové kosti , současná je v černém matu. Lov ryb povolen pouze na jednoháček (neplatí pro třpytky a vláčecí soustavy).


NI-Plus, nůžek na kosti.

Profil poptávajícího: soukromá osoba z okresu Ústí nad Labem. V každém kotci pítka na 1l láhev, koš na seno. Jediná vada zrezle no.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky