úterý 27. září 2016

Fritovací hrnec 1l

Jejich hlavní výhodou je rychlé a rovnoměrné osmažení pokrmů. Ve fritézách lze připravovat maso, zeleninu i těstové pokrmy – například koblihy či muffiny. Jak vybrat fritovací hrnec ? Pro snadnou údržbu má vyměnitelný pachový filtr a vyjímatelnou nádobu s nepřilnavým povrchem.


Hrnec fritovací ORION 3. Výhodou je vysoký tvar, který ušetří spotřebu oleje. Můžete v něm ale i klasicky vařit nebo připravovat potraviny nad párou. Nerezové hrnce představují díky používaným technologiím a kvalitním.


Horkovzdušná fritéza je určena k přípravě stejného jídla jako v klasickém fritovacím hrnci, jen ve zdravé variantě. C - permanentní filtr - víko lze sejmout a omýt v myčce - sv. Nahřeje se během pouhých tří minut a sníží spotřebu oleje až o. Kvalitné a výhodné fritovacie hrnce od renomovaných značiek ako je Tefal,Severin, Eta. Fritéza kapacita oleje 2. Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL.


Rýchlo, výhodne, pohodlne. Minifritéza v kombinaci s fondue. Ostrava-město, cena 500Kč, od pitris na Sbazar. Popis: Prodám starší fritovací hrnec ,funkční ,nepoškozený. Koupil jsem fritovací hrnec a nyní zvažují jaký olej by byl do fritovacího hrnce asi nejvhodnější, ale aby zároveň nebyl příliš drahý.


Asi by to měl být olej určený pro vyšší teploty nad asi 200°C aby se rychle nepřepaloval a vydržel déle. Ty běžně prodávané levnější oleje asi nebudou příliš vhodné. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Tato fritéza je totiž mimořádně kompaktní, ale přesto zvládne připravit až 6gramů hranolek, což značí porci dostatečnou pro dvě osoby. Files are available under licenses specified on their description page.


Objevyberte si fritovací hrnec přesně podle svých představ. V nabídce máme malé hrnce na občasné smažení i velké hrnce pro přípravu většího množství pokrmů. Koš hrnce se pomalu otáčí a tím je pokrm v oleji kratší dobu, je méně mastný a křupavější.


Keramický hrnec s pokličkou Soup 9ml. Připravíte v něm až 750g hranolek. Je vhodný také na přípravu fondue, až už klasického sýrového nebo čokolodávého.


Je vybaven systémem Cool-touch, vnější stěny hrnce jsou neustále chladné. Je zde bezpečnostní pojistka proti přehřátí. V příslušenství je také 6. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Pokrm se smaží rovnoměrně a na stupeň propečení, který sami zvolíte. Moderní friťáky mají automatické otvírání víka, zabraňující opaření horkou párou, pachový filtr nebo systém snadného vypouštění oleje ven. Dáváte přednost zdravé stravě?


Vyberte si fritovací hrnec , který smaží na pouhé jedné lžíci oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky