čtvrtek 1. září 2016

Heureka tlakový hrnec

Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky profesionální Kuchta bude vaření pro vás radost. Indukčně kompatibilní supertermická základna, která rovnoměrně distribuje teplo a. Tescoma tlakový hrnec Ultima 4. Existuje řada zdravých a dobrých jídel, které nevaříme jen proto, že nemáme chuť trávit hodiny u sporáku.


Multifunkční tlakový hrnec s indukčním ohřevem připraví každé vaše jídlo rychle a jednoduše. Tlakovy hrnec - Vyhledávání na Heureka. Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem. Vysoce kvalitní tlakové hrnce vyrobené z kvalitní nerezové oceli Vám toto umožní.


Antikorový tlakový hrniec s dierovanou vložkou a stojančekom, dvoma rýchlosťami varenia a odtlakovaním. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK. TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 5. Elektricky tlakovy hrnec - Vyhľadávanie na Heureka. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým. Zwilling EcoQuick je nejnovější generací tlakového hrnce.


Je robustní, snadný na používání a hlavně. Funkce „Keep Warm po dokončení vaření automaticky uchová pok. Vybírejte si Parní hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Díky vaření pod vysokým tlakem vám vaření zabere o polovinu méně času.


Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem. L nerez Hrnce tlakové DUO jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli. Vynikající pro vaření v mikrovlnné troubě při zvýšeném tlaku, doba přípravy je kratší. Vhodné též pro rozmrazování a ohřívání v mikrovlnné troubě a pro ukládání pokrmů v mrazničce nebo ledničce. Vybírejte si Zavařovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


TLAKOVÝ HRNEC FAN alternativy - Heureka. Vybírejte si Vaření podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vyšším tlakem se dosáhne vyšší teploty vaření (1°C až 1°C, teplota varu vody za normálního tlaku je asi 1°C), a tím i rychlejšího uvaření pokrmu.


Hrnec má tlakovou pojistku, odnímatelnou rukojeť, automatické uzamčení a dvoustupňový ventil. Hrnec má jednoduché používání a čištění, lze mýt v myčce nádobí. Dno Super-Therm je vhodné.


Nasaďte a upevněte poklici, ventil UZAVŘETE a nechte odstát asi minut. Ihned po použití umyjte a osušte. V případě silného znečištění nechte odmočit.


Unsubscribe from H2O Stačí přidat vodu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky