pondělí 12. září 2016

Kráječ na prosciutto

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na první pohled by se mohlo zdát, že elektrický kuchyňský kráječ je velmi jednoduché zařízení, na kterém se nedá nic zkazit. Redakční test překvapivě ukázal, že naopak mnohá, leckdy kompromisní řešení, vedou často k horším užitným vlastnostem.


Berkel kráječ na prosciutto , Retro-Style Bčervený, krájecí kotouč 300mm, ks Jedná se o střední kráječ na Prosciutto od firmy Berkel s 300mm krájecím kotoučem - v Retro stylu! Je to originál, a tím je doslova Ferrari mezi kráječi. Tato kombinace je příslibem opravdu kvalitních výsledků při krájení jakýchkoli potravin. Umožňuje zvolit šířku řezu do mm. Hladký nůž je navíc vhodný na krájení jemné šunky (např. prosciutto ). Vyberte si z mnoha typů a druhů funkčních a praktických kráječů z kvalitních materiálů z naší nabídky.


Určitě vás zaujme i krouhač na zelí nebo kráječ na houby. Ingredience: 7g drůbežích jater plátků šunky prosciutto g másla ml portského vína ml olivového oleje menší cibule česnek dle chuti větvička čerstvého rozmarýnu. Domácí sušené maso: LOMO - Sušená vepřová pečeně s kořením Do solící směsi přidávám E2(dusitan sodný) v množství 80mg na 1kg masa.


Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Samonosná kovová konstrukce s elegantní podlahovou deskou ze skla umožňuje přímé ukládání chutně řezaných plátků přímo na talíře a mísy. Kráječe ovoce a zeleniny.


Spodní deska potravinového kráječe je vyrobena z kvalitního, odolného skla a dodává mu exkluzivní. Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného z mrazáku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je sice sobota, ale na dnešek připadá Den učitelů. Dovolujeme si ho však rozšířit také na všechny rodiče dětí školou povinných!


Zasloužíte si velké uznání, a proto máme pro vás. Jedná se o větší ruční kráječ na Jamon od firmy Berkel s 370mm krájecím kotoučem. Všechny komponenty, které přicházejí do kontaktu s jamonem jsou vyrobeny z nerezové oceli.


Strunový kráječ na mýdlo a co potřebujeme na jeho výrobu. Na výrobu kráječe nepotřebujeme nic zvláštního – je dokonce možné, že spoustu věcí už budete mít doma. Uvedu seznam věcí, počty a rozměry (v mm), které jsou třeba.


Uvedené rozměry jsme použili my pro naše potřeby. Nejčastěji se využívá jako kráječ na chleba, ale také na uzeniny, sýry, zmrzlé maso nebo zeleninu. Výhody a nevýhody manuálního a elektrického kráječe. Při rozhodování o typu kráječe je nutné si uvědomit, co vše na něm budete chtít krájet.


Na manuálním kráječi například nenakrájíte úplně všechny potraviny. Rukojeť s očkem na zavěšení. Nabízíme špičkovou gastronomii. Dřevěný strunový kráječ na mýdlo, struna v konstrukci zajištěná kytarovým ladícím kolíčkem, kterým se struna vypíná, podstavec do kterého dáte jakékoli mýdlo s maximální šířkou 20cm, doporučená maximální výška mýdla je 16cm, (vodítka struny jsou o tomto rozměru) délka je libovolná, mýdlo se posunuje ručně. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule, zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod.


Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky