úterý 13. září 2016

Carcassonne rozšíření

Carcassonne rozšíření

Tato taktická stolní hra vám přináší s každým tahem nové možnosti. Přínáší sebou nové figurky jako je drak, víla a princezna a nové karty tunel a klášter ve městě. Kruhy v obilí Hra o hradech, městech a rytířích.


Carcassonne rozšíření

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Carcassonne Classic – poslední aktualizace 1. Jedenkrát za rok se pořádá slavnost, při které ze všech ohrad vypustí krávy, ovce a slepice. Jedna z celosvětově nejoblíbenějších stolních her. Vždy potřebujete ke hře základní sadu.


A pevnost uprostřed rozlehlé krajiny je jedinečná dodnes. Obsahuje kartiček krajiny se základy věží a dřevěných dílků věží. Kartičky se přikládají do krajiny klasicky a může se na nich stavět věž, která podle počtu dílků ovlivňuje počet kartiček.


Kupci soupeří o rozdělení zboží. Stavitelé umožňují dvojité tahy a díky nim silnice či města rostou rychleji. Selátko je pro štěstí: Přináší sedlákůmy vyšší výnosy. Hlídky na věžích zpozorují každého, kdo se přiblíží.


Když bude protivník spatřen, dostane se do zajetí. Vše co se týče rozšíření směřujte sem. Nepřihlášený uživateli, vítej na našem fóru!


Pro zpřístupnění všech funkcí, stahování obsahu a přístupu do sekce Ke stažení se prosím PŘIHLAŠ nebo ZAREGISTRUJ. Přináší do hry hostince, které umožňují získat více bodů za cesty. Dále katedrály, které umožňují získat více bodů za města. Kromě toho také velkou figurky pro každého hráče, která se pro zisk převah počítá za dvě běžné figurky.


Navíc obsahuje ještě bodovací kartičky. Rozšíření přináší lehké odlehčení hry v podobě katapultu, k jehož obsluze potřebujete i dávku zručnosti. Mosty v něm přinášejí nové možnosti při stavbě cest. I cesta, která do této chvíle nemohla být dostavěna, se může pomocí vysokého mostu překlenout přes město nebo louku a pokračovat dále.


Carcassonne rozšíření

Jeho ředitel pro vás připravil noc plnou ohromujících akrobatických kousků, prováděných těmi nejtalentovanějšími umělci. Do hry vkládá draka, který může létat nad loukami, cestami, městy a kláštery. Nová epizoda přináší do hry nejen další sadu figurek (hru je tak nyní možné hrát až v šesti hráčích), ale také kartičky vesmíru, speciální kostku, žetony zbraní a mnoho jiného. Od svých předchůdců se ale zásadně liší v pravidlech pro pokládání dílů mapy, které je možné umisťovat pouze do prostoru vyhrazeného hradním opevněním. Běhají po cestách a loukách v okolí hradu proto, aby všechna zvířata byla zpátky doma před setměním.


Zábavu u této hry si mohou společně užít děti i dospělí. Ve hře není žádné bodování. Stavitelé vám pak dovolují za určitých okolností doložit dvě kartičky. Další inovací jsou prasátka, která vám umožní získat více bodů z louky. Okolní města rostou a vybírají si své starosty.


Carcassonne rozšíření

Zámožní sedláci staví mezi loukami své statky. Závěr práce nastiňuje možnosti budoucího rozšíření aplikace stran pokročilejších algoritmů umělé inteligence, jako jsou neuronové sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky