úterý 6. září 2016

Konvička na šlehání mléka

Nerezová konvička na šlehání mléka 350ml. Chcete si připravit dokonalé cappuccino? V tom případě by vám neměla chybět takzvaná lattiera pro šlehání mléka. Stylová konvička z nerezové oceli je jednoplášťová a velmi dobře se udržuje. Konvička na mléko speciálně navržená pro usnadnění tvorby latte artu.


Lehce zaoblený tvar usnadňuje šlehání i regulaci proudu našlehaného mléka a ergo. Využívají ji profesionální baristé po celém světě, kteří dokážou rozpoznat teplotu mléka a nepřepálí jej. Na této stránce najdete nerezové konvičky na šlehání mléka k espressu.


Jen s dobrou nerezovou konvičkou v kombinaci s výkonným espressem a kvalitním mlékem můžete dosáhnout té nejhustší lahodné pšny pro Vaše cappuccinonebo latte macchiato. Samozřejmě i schopnost dobrého barmana dělá hodně. Výborný pomocník na výrobu pěny na cappuccino, latte a další výtečné nápoje. Objem 5ml Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitn.


IKEA - MÅTTLIG, Džbánek na šlehání mléka, nerezavějící ocel, Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je trvanlivá a snadno se čistí. Výrobek před prvním použitím umyjte. Nová nádoba na šlehání mléka, která automaticky vyšlehá mléko ve skvělou mléčnou pěnu pro Vaše cappuccino nebo latte. A teď pojďme najít odpověď na otázku: Jaké jsou nejčastější chyby při šlehání mléka pomocí trysky kávovaru?


Nemáte vhodné mléko či konvičku. Možná vás to překvapí, ale na mléčnou pěnu má vliv i vaše vybavení. Tak třeba moc dobrého výsledku nedocílíte, když budete mléko šlehat v porcelánové konvičce a. Je vhodná pro ruční přípravu nebo také pro kávovar s tryskou na horkou páru. Konvičky na šlehání mléka Nedovedete si představit den bez oblíbeného cappuccina?


Konvička na šlehání mléka

Nebo máte raději caffé latté či snad francouzské café au lait? Všechny varianty mají jednu věc společnou, kvalitní kávu a čerstvé nebo čerstvě našlehané mléko. A na pořádné šlehání mléka potřebujete vhodné vybavení. Velmi dobře drží teplo a snadno se udržují V této.


Pěnič mléka ohřev mléka 500ml, šlehání mléka 250ml, nerezové provedení, teplota mléka max. Nemůže tedy dojít ke spálení mléčné bílkoviny a znehodnocení mléka. Pokud si nedovedete představit svojí oblíbenou kávu bez mléka , neměl by vám chybět tvz. Díky vnitřní rysce vždy víte, jaké množství naléváte a předejdete plýtvání. V konvičkách mléko snadno napěníte a navíc jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky.


Konvička na šlehání mléka

Elektrický zpěňovač a ohřívač mléka , Vhodný pro přípravu caffe latte, kapučína nebo macchiata a ledové kávy, Odnímatelný podstavec jako při varné konviciMožnost zpracovat až 15o ml mléka na šlehání a až 3ml mléka pro ohřev, Přepínač se světelnou indikací, Topné dno se zakrytou topnou spirálou, snadné. Přidejte si jej do oblíbených položek. Seznam Vašich oblíbených položek budete mít k dipozici kdykoli se vrátíte na náš e-shop. Ušetříte tak spoustu času při hledání, až budete chtít zboží objednat příště. Motta konvička na šlehání mléka 7ml, černá.


Kvalitní tlustostěnná nerezová ocel zajistí optimální vedení tepla při šlehání mléka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky