středa 14. září 2016

Opravy praček candy

Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Pračky opravujeme v Praze už let.


Praha a okolí od 50kč.

Možnost online objednání. Jsme autorizovaný prodejce značek LG a Beko. Poskytujeme záruční servis LG bílé techniky a pozáruční servis Beko a dalších značek.


Zajišťujeme též záruční servis a záruční opravy praček a sušiček prádla, myček nádobí, sporáků, pečících trub, varných desek a digestoře (odsavačů par) značky Candy. Nabízíme kompletní pozáruční servis praček. Zajišťujeme opravy praček a sušiček včetně demontáže, samotné opravy , zajištění náhradních dílů, zpětné montáže, zapojení a vyzkoušení přímo u zákazníka. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Přijedeme na opravu porouchaných praček až k Vám domů, aniž byste je museli přepravovat k nám do provozovny.

Celý servis provedeme přímo u Vás. Rychlost, kvalita, spolehlivost, příznivé ceny. Spokojený zákazník je pro nás důležitý. Poskytneme kompletní servis při řešení oprav praček. TM Servis nabízí záruční i pozáruční opravy domácích spotřebičů v Libereckém kraji.


Zajišťujeme opravy elektronických modulů, odborné zapojení nových automatických praček , myček a sušiček, opravy na místě, případně odvoz do servisní dílny, prodej náhradních dílů. Součástí našich služeb je také servis chladniček a mrazniček a průmyslového chlazení. Snažíme se všechny opravy provádět v co možná nejkratším čase a namístě přímo u zákazníka. Ceník opravy a servis praček. Ostatní města po telefonické domluvě.


Porouchala se vám pračka, myčka či sušička? Budějovice a širší okolí Č. Servis byl dočasně pozastaven a níže uvedený text není momentálně aktuální. Opravy praček – Olomouc. Fagor, Edesa, De Dietrich. AEG Ardo Ariston Beko Bosch Candy.


K dnes stovkám modelů praček existuje množství různých náhradních dílů, navíc s cenami se měnícími. To znamená, že: - je-li při opravě třeba vyměnit náhradní díl, na místě Vás seznámím s jeho cenou dle aktuálního ceníku. Pro objednání opravy volejte kdykoliv mezi 10.

Naši spokojení klienti a dlouholetá praxe je důkazem, že své služby poskytujeme kvalitně a precízně. Kvalitní opravy praček a myček CANDY za dobrou cenu. Potřebujete opravit pračku, myčku nebo sporák Candy od zkušeného opraváře elektrických spotřebičů Candy ? Vaši automatickou pračku opravujeme vždy za Vaší přítomnosti u Vás na místě. Obraťte se na nás a přesvědčte se o kvalitě našeho servisu a služeb.


Po dobu dílenské opravy můžeme zákazníkovi eventuelně zapůjčit naší pračku. A co když oprava není již rentabilní? Pak je tady poradenská služba.


Zákazníkovi do vymezeného prostoru, finančních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky