pátek 29. května 2015

Stojan na dort patrový

Plastový stojan 5ti patrový - RŮŽOVÝ kruhový. Dostupnost až za měsíce. Dortový stojan patra se středem. Patrový stojan na dortíky a cake pops - kapitán Žralok - Birkmann.


Otočný stojan na dort s dostatečně velkou opěrnou plochou.

Točna na zdobení dortu 23cm - PME. Tento stojan na dort je ideální pro prezentaci krásných dortů,. Skládací patrový stojan Wilton. Praktický stojan vám ulehčí práci při zdobení. Je-li vybaven točnou, pak je to ještě jednodušší.


Pro dorty jsou tyto praktické stojany skvělým řešením. Některé modely jsou opatřeny. Sada výztuží a podpěr na dort romantický hrad (zámek) 9Kč.

Pří servírování i výrobě dokonalých dortů, cupcaků a další dezertů jsou naprosto nezbytnými pomocníky a nesmí tak chybět ve vybavení žádné cukrářky ani cukráře. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ekonomický plastový stojan na dorty s dekoračním lemem. Jedná se o ekonomické p. Stojan je kopletně rozmontovatelný. Etažér je vyroben z bílého a velmi lehkého plastu. Kč BANQUET 3- patrový stojan na cukroví LAVENDER, OK Skladem. Detail produktu Do obchodu.


Kč 6Kč ASA Selection Etažér 2- patrový pro dezertní talíř-. Kovový stojan na láhev NAROZENINY - DORT A DÁREK. Díky otáčení budete… 1Kč – 2Kč ve obchodech Porovnat ceny. Váš narozeninový dort ráda připraví naše cukrárna jako zcela originální pro konkretního oslavence. Pro objednávku můžete volit z naší nabídky dorty foto v libovolné kategorii nebo zaslat svoji představu pro vypracování návrhu.


Kvalitní italské plastové stojany s více patry. Nabízíme dvou až tří patrové dortové stojany s krajkou a čtyřpatrový dortový stojan s podstavcem, který ohromí každého milovníka dortů. Designový stojan vhodný na dort a muffiny, cupcake nebo například chlebíčky.

Ideální při pořádáni svateb, rautů nebo firemních večirků, kde ušetří místo na stole a příjemně doplní atmosféru. Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné tento stojan použít také na třípatrový dort tzn. Velkou výhodou otočných stojanů je snadné otáčení při zdobení, krájení a servírování dortu. Nabízíme otočné stojany Wilton, PME, stojany na dort české výroby Orion a značkové stojany na dort Pavoni - dopřejte si špičkovou kvalitu a okouzlující design.


Ole Palsby jej navrhl s obdivuhodným důvtipem. VYNIKAJÍCÍ POMOCNÍK PŘI ZDOBENÍ DORTŮ. NA NOZE JSOU GUMOVÉ ÚCHYTY, TAKŽE STOJAN PEVNĚ DRŽÍ NA PRACOVNÍ PLOŠE.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky