úterý 19. května 2015

Konvička na čaj se šálkem

Keramická konvička na čaj se šálkem OLIVES, Banquet. Objem konvičky 3ml, objem šálku 3ml, horní pr. Lze mýt v myčce na nádobí, doporučeno je ale ruční mytí. Kitos konvička na čaj se šálkem Kočka 4ml 3ml.


Sada je také vhodná jako dárek.

Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Veškeré informace o produktu.


Konvice na čaj Bílá růže. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH Ih. Pro opravdové vychutnání si kvalitního čaje je zapotřebí vhodný čajový servis a designově i prakticky vhodný porcelán.

Kč 4Kč bez DPH 5Kč 4Kč bez DPH Ihned k expedici ks ks. KONVIČKA YAKAN - ŠEDO - ČERNÁ, OBJEM 1. Stylová konvička na čaj , která váží celých 8kg - takže žádná lehká váha. Tělo šedé, víčko černé. Na Westwing na vás čeká stylová konvička na čaj v mnoha atraktivních provedeních a další stylové doplňky či designový nábytek se slevou až.


Svým nadčasovým designem se hodí do každého interiéru a můžete ji kombinovat s různými designy. Porcelánová bílá konvička s víčkem, šálkem a podšálkem. Sítko neslouží k jeho vyndávání z konvičky při nalité horké vodě, sypaný čaj se tak louhuje po. Proč pít čaj nazábavně.


Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje. Dodáváme ji v bílé barvě. Daruji za odvoz set ks konvička , šálek, podšálek.


Zcela nové, nepoužité, nepoškozené. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Psací st.

Užijte si stolování stylově a na pohodu. Připravili jsme pro vás pestrý výběr velikostí i různých stylů. Všechny informace o produktu Čajník Toro konvička na čaj se šálkem 480ML, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Toro konvička na čaj se šálkem 480ML.


Vhodné do myčky nádobí i do mikrovlnné trouby. Tip na dárek pro maminku či kamarádku. Materiál: keramika Objem.


Dopřejte si čaj o páté opravdu stylově s touto keramickou čajovou sadou pro jednoho. Obsahuje konvičku a šálek, vše s motivem levandule. Od 3Kč obchod Porovnat ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky