středa 6. května 2015

Skládací sušák

Skládací , hliník, nerez, bílá, 3. Sušák Vileda King je praktické a chytré řešení pro péči o vaše prádlo, které vám nabízí extra stabilitu a snadné sušení. Díky sušící ploše m vám sušák poskytuje dostatek. Jejich výhodou je snadné přenášení a prostorová nenáročnost ve složeném stavu. Otočný venkovní sušák – představuje ideální řešení na zahradu.


Pojme dostatek prádla, a když jej nepoužíváte, snadno složíte jeho ramena ke.

Velmi pevný, stabilní, skládací sušák na prádlo Pegasus 1Classic, který vám k sušení poskytne celkem metrů sušící plochy šňůr. Sušák je navržen ve veselé kombinaci bílé, modré a červené barvy. Je vhodný i pro venkovní použití.


Sušáky na prádlo koupit o objednat u OBI. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Sušák na prádlo může být stropní, na vanu, na radiátor.


Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče. Jakmile sušák na prádlo odvede svou práci, měl by se klidit, dokud ho zase nebudete potřebovat.

Ty naše se dají složit, takže jakmile promění horu mokrého prádla v suché šatstvo, můžete je snadno uklidit. A mnoho z nich můžete k sušení prádla používat i venku na sluníčku. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Praktický sušák na prádlo Telegant Protect značky Leifheit.


Důležité je, abyste při výběru dbaly především na vybavení a velikost. Dbejte také na praktičnost, která může být spojena především s tím, že sušák může být skládací či odnímatelný. To využije například v případě, že sušák nebudete muset používat výhradně na zahradě. Dřevěný skládací sušák na byliny, houby, ovoce atd. Rozměr dxvxš 50x50x35cm.


Poštovné na dobírku dle ceny pošty. V případě vážného zájmu mi prosím pošlete. Pokud si chcete pořídit sušáky na prádlo nebo nástěnné sušáky na prádlo, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. Podívejte se v klidu na sušáky na prádlo v našem e-shopu a následně si váš vysněný sušák na prádlo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů. Nástěnné sušáky na prádlo jsou.


Stabilní skládací sušák Pegasus 2Comfort značky Leifheit s robustní konstrukc. Venkovní otočný sušák hliníkový, nerezavějící, odolný vůči vlivům počasí, pa. Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také vysoká stabilita a enormní zatížitelnost prádlem až kg.


Sušák šetří místo díky tomu, že jej lze jednoduše složit ke zdi. Při venkovním použití sušák díky plastem.

Zahradní sušák si však nemohou dovolit všichni, do bytů se tak nabízí hned několik druhů pro konkrétní využití. Pro pravidelné sušení i několika praček je vhodný stropní sušák na prádlo, závěsný sušák , nebo skládací. Pro menší množství prádla, nebo do koupelny na ručníky, je zase vhodný sušák na. Pokud se chystáte na dlouhodobější cesty karavanem, nesmí Vám zaručeně chybět nějaký ten sušák na vaše vyprané prádlo. Kempingové sušáky na prádlo mohou být závěsné na okno či klasicky skládací upevněný v zemi.


Kvalitní pevná hliníková konstrukce, pevné šňůry a snadná manipulace. Detail produktu Do obchodu. Kč GIMI Sušák prádla Rotor. Díky praktickým opěrkám můžete sušák upevnit na vanu. Konstrukce z lakované oceli s antikorozní úpravou.


Dvouramenný sušák dle potřeby snadno rozložíte nebo složíte a uschováte. Lehký a moderní sušák na prádlo, který jednoduše složíte nebo rozložíte během pár vteřin. Sušák můžete bez problémů používat i na balkóně a nebo zahradě, je odolný vůči povětrnostním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky