středa 20. května 2015

Kuchyňský robot dtest

Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři. Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Jak si v těchto i dalších činnostech vedou výrobky dostupné na našem trhu, jsme letos otestovali na přístrojích. Stroj je dodáván s více než 5-litrovou mísou z ušlechtilé oceli a 3-dílnou sadou háků na míchání, hnětení a šlehání.


Skvělý dárek pro každou zapálenou hospodyni. Vyberte si do kuchyně jen ten nejlepší a nejvýkonnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kuchyňský robot.


Stroj sa jednoducho ovláda cez LED displej s tlačidlami na vrchnej strane zariadenia. Kuchynský robot pracuje s planetárnym miešacím systémom. Kuchyňský robot – A konečně samotný kuchyňský robot. Jeho typickou vlastností je multifunkční a rozměrné provedení. Jde v podstatě o domácí zmenšeninu kutru, která umí šlehat, mixovat, hníst, sekat, drtit a často i mnohem víc.


Jak už jsme se zmínili jde o multifunkční přístroj, který nejenom šlehá, hněte a mixuje, ale navíc mele maso, strouhá, odšťavňuje, tvaruje cukroví, plní klobásy a zvládá další věci. Počet testovaných produktov: 17. Aby se kuchyňský robot nestal jen překážejícím kusem v kuchyni, ale byl Vám skutečným všestranným pomocníkem v přípravě surovin, poraďte se s naší databází výsledků. Videoprezentácia kuchynského robota BOSCH MUM48CR2. Prezentované produkty môžete kúpiť na.


Má bohatou výbavu, která umožní šlehat, uhníst i mísit těsto. Vaša práca v kuchyni tak bude podstatne zjednodušená a konečne si budete môcť trúfnuť aj na tie najnáročnejšie recepty. Test odebíráme roku. Výkonný a přesný 750W motor pro výkonné. V pohodě by měl zvládnout hned několik činností (sekání, mixování, šlehání a další), ale může být dovybaven i odšťavňovačem, sušičkou na ovoce nebo lisem na citrusy.


Kvalitní kuchyňský robot vám tak pomůže s krájením, sekáním, strouháním, šleháním i mixováním. Speciální nástavce a nože jsou k dispozici v několika provedení vždy pro ideální výsledky - od těch nejjemněších až po hrubší a větší. My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety. Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné.


Planetární systém míchání zaručí, že bude obsah mísy velké l vždy dokonale promíchán na středu i po okrajích. K míchání lze navíc využít 6. Pořádný kuchyňský robot by neměl chybět v žádné domácnosti. Zastane totiž spoustu práce a ušetří vám drahocenný čas, který můžete strávit například s rodinou nebo s přáteli.


S jeho pomocí si rychle a jednoduše poradí. Kenwood kMix KMX 7BK – nový kuchyňský robot z řady kMix je nejen stylovým doplňkem do kuchyně, ale také skutečně výkonným kuchyňským pomocníkem. Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit!


Nejlepší kuchyňský robot. Jenže, koupí špatného či nekvalitního kuchyňského robota může být efekt zcela opačný. Nejenže nebude fungovat správně, ale dříve či později bude „ta tam“ také jeho životnost.


Dnes vám chci představit kuchyňský robot , který je jeden z nejprodávanějších na trhu. Tento model vás upoutá nejen svým vzhledem, ale i výbornými vlastnostmi. Aby byl kuchyňský robot opravdu multifunkční a zároveň usnadnil přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů, musí být robustní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky