středa 13. května 2015

Bionaire crockpot sccprc507b

Digitální časovač usnadňuje plánování jídel. L Digital Slow Cooker makes cooking a hassle-free experience. Along with two heat settings the slow cooker comes equipped with a fully programmable digital countdown timer allowing users complete control over their cooking, while the “Auto Keep Warm” feature ensures food stays warm and ready to eat once the cooking cycle is over. Easily slow cook without any fuss or hassle with the Crock - Pot Slow Cooker, which has a large 4. With a hour digital timer you can easily plan ahead so that the meal is perfectly cooked and finished just when you want it.


Hrnec je připraví sám, aniž byste museli být doma. Pokrmy v žádném případě nepřipálíte ani nevysušíte, protože se vaří při stejnoměrné a stálé teplotě. Takto připravená jídla jsou vhodná i pro různé druhy diet.


Přímo ideální jsou pro. Free Shipping Available. Buy Crock-pot sccprc507b on eBay. PROGRAMMABLE COUNTDOWN SLOW COOKER. Also for: Sccpvl600s, Sccpvl600r.


Bionaire crockpot sccprc507b

Product Review: It should be easy to have your meals ready on time with the Crock-Pot 4. Countdown slow cooker, as it allows you to set the cooking time from minutes to hours, then automatically switches to keep-wa. Největší elektro outlet v ČR. SCCPRC507B Slow Cooker pdf manual download.


Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. Připravíte v něm bez problémů – porcí jídla a vejdou se do něj i větší kusy masa nebo zeleniny vcelku. Je vhodný i pro diety, jelikož umožňuje zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím soli a koření. Je vhodný i pre diéty, pretože umožňuje zdravé varenie bez tukov, s malým množstvom soli a korenia.


Keramická nádoba je vhodná na pečení v klasické i mikrovlnné troubě a hrnec je možné uložit i do chladničky. Pomalý sauté hrnec Crock-Pot. Mealtime at your finger tips!


Jídlo sice nemáte hotové za minutku, ale jeho intenzivní a jedinečná chuť vám to bohatě vynahradí. Pořiďte si multifunkční hrnec od společnosti CrockPot určený speciálně pro pomalé vaření a zjistěte, jak lze snadno. D igitální časový spínač vám usnadní nastavení optimální doby vaření, přičemž zbývající čas se přehledně zobrazuje na displeji.


Bionaire crockpot sccprc507b

K dispozici je také 3stupňový přepínač výkonu (stupně vaření, stupeň ohřívání). Proto v naší recenzi najdete více modelů od této značky. Bionaire CrockPot CSC024X. IMPORTANT NOTES: Some countertop and table surfaces are not designed to withstand the prolonged heat generated by certain appliances.


Do not set the heated unit. To get starte simply prepare your ingredients, pop them into the Crock-Pot Slow Cooker at the beginning of the day or before work and set the timer, so that you can arrive home to a nutritious, home-cooked meal that requires no extra effort. Kč Cena produktu bez dopravy Do e-shopu. Hrniec sa skladá zo základne s vykurovacou jednotkou, keramického hrnca a sklenené pokrievky.


Vyberateľná keramická nádoba je veľmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky