čtvrtek 7. května 2015

Eta mlýnek na maso

Mlýnek na maso ETA toho ale umí mnohem víc. Díky silnému motoru a široké paletě příslušenství nabízí nejen dvě hrubosti mletí, ale i strouhání pro zpracování většího množství sýra nebo zeleniny. Milovníky klobás, párků a jitrnic pak potěší nástavec na domácí výrobu uzenin. Nemusíte se bát, že by u vás mlýnek nenašel využití. Použití mlýnku je pohodlné a. Má kovová převodová kola, tvrdý nerezový nůž a destičky.


Eta mlýnek na maso

Součástí výbavy je také. A jen tak vás neopustí – jeho vysokou životnost zajišťují kovová převodová kola i kovová mlecí komora. Výkonný motor je navíc chráněn proti poškození. Sestavení mlýnku jde jako po másle a stejně jednoduché je i jeho.


Veškeré informace o produktu. Bez ručního mlýnku na maso se v kuchyni neobejdete. Zvláště milovníci domácích huspenin a zulců by se tak bez mlýnku na maso neobešli. Jedná se o principiálně jednoduchý mechanický strojek.


Vybíráme: mlýnek na maso. Mleté maso je velmi oblíbenou surovinou v mnoha domácnostech. Kdo si někdy vyzkoušel mletí ruční, velmi rychle uvažoval o tom, jestli by si náročnou práci nemohl nějak usnadnit.


Je veľmi odolný, jednoducho sa skladá a udržuje. Objevte širokou řadu mlýnků na maso Tefal, s nimiž pomelete všechny druhy přísad ve velkém množství. Připravte rychle různé druhy masa, ryb a jiných pokrmů a vychutnejte si krásné chvíle se svou rodinou a přáteli. Umožňuje pohodlné mletí masy a plnění uzenin (nástavec součástí balení).


Disponuje dvěmi plotnič. Ambo II lze využít k mletí, krájení plátků, strouhání, plnění uzenin. Pracuje velmi efektivně, maso rozemele rychlostí až kg za minutu.


Funkce Reverse se postará o zpětný chod. Domácí sekaná, karbanátky, hamburgery, masová směs v lasagních nebo plněné papriky - potěší každého labužníka. Vhodné pro roboty ETA Gratus, Gratussino, Gustus a Meno. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX umí doslova zázraky. Právě proto je možné na trhu zakoupit mlýnky na maso , s jejichž pomocí si připravíte chutnou a poctivou poživatinu i doma.


V následujícím textu Vám poradíme, jak správně takový mlýnek vybrat, abyste byli s jeho prací spokojeni. Pořizujete nový mlýnek na maso a nevíte si rady? Dodáváme náhradní díly na veškeré nové i starší typy robotů a mlýnků na maso ETA. Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA jako destičky, kola ozubená, misky, nože, opěrky, tlačítka, struhadla aj.


Typ příslušenství: masomlýnek Provedení výrobku: bílá barva Rozšiřte funkce vašeho robota ETA o mlýnek na maso. LEVNĚ prodám zánovní mlýnek na maso a zeleninu ZELMER Diana 888 barva stříbrná. Příkon 5W, snadné upevňování příslušenství click-ready, snadná obsluha a jednoduché dávkování produktů, kovová mlecí komora, sítko pro jemné a hrubé mletí, nástavec na plnění střívek a řeznick. Milujete domácí burgery, sekanou, klobásky či jitrnice? A rádi si tyto laskominy sami připravujete?


Pak pro vás bude nepostradatelným pomocníkem velmi silný mlýnek na maso ETA Ambo s nerezovou násypkou, který umí pomlít kilogramy masa za minutu. Konstrukce mlýnku je částečně plastová (šasi s tácem), přičemž nůž je z. Výhodou oproti některým levnějším modelům je fakt, že oba převody, kterými je motor vybaven, jsou vyrobeny z kovu. Vám další akce na MLÝNEK NA MASO ETA. Akci na MLÝNEK NA MASO ETA naleznete v prodejnách Electro World.


Prohlédněte si celý leták Electro World nebo všechny akční ceny Electro World.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky