pátek 22. května 2015

Fiskars kalač

Fiskars kalač

Outside UK Mainland (Including Ireland). Kalače slouží ke zpracování především sukovitého a těžko zpracovatelného dřeva. Díky kalačům dosáhnete lepších výsledků s menším pracovním úsilím. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kalač je navržen pro náročné zpracování dřeva.


Mají vysokou odolnost a dlouhou životnost. Вызов обзорщикам любителям. Nová geometrie čepele má zaoblené okraje rozšířeného klínu, které usnadňují vytažení sevřené sekery ze špalku.


Fínskej značky a za skvelé ceny. Rozměry těchto seker jsou nesrovnatelné s ostatními ve výběru. Fiskars xxx,Extol holz spalten.


Jejich ostří je klínové, zploštělé zezadu – to proto, abyste mohli do sekery bušit ještě kladivem a uťali tímto způsobem i opravdu široké kusy dřeva. Celkově jsou sekery více klínovité. Ostří není tak vysoké, za to je broušeno na celkem nízký úhel. Z toho podle mě vyplývá i fakt, že se sekery rychle tupí, u těch větších potom najdete i doslova zamačkané ostří (u větších seker působí opravdu masivní síla při dopadu a pokud trefíte suk, tak to odnese ostří).


A to přesně podle hesla „to nejlepší nakonec“. Takže se můžete těšit na RolsRoyce mezi sekerami. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje.


Hmotnost kalače je kg. Další slevy zahradního nářadí na Kupi. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kalač – Mohutné, obouruční štípací sekery s typicky výrazně širokou hlavou, která působí jako klín a rozetne i rozměrné špalky. Práce s takovým nástrojem už vyžaduje fyzickou sílu a taky určité zkušenosti. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Thanks to titanium’s innate properties, they are lightweight and easy to handle.


The ergonomic design provides the perfect grip, comfort and safety. Sekerka kg a 3mm, univerzální sekera 1. Pogumované topůrko pro pevné uchopení bez vibrací z materiálu vyztuženého skelnými vlákny, kovaná čepel s ochrannou gumovou chlopní. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.


Tento kalač je již o něco těžší, než jeho předchůdce. Ovšem kvalita je zachována stejná a to na vysoké úrovni. Topůrko kalače je vyrobeno tak, aby absorbovalo nárazy a vibrace a bylo. Precizně vybroušené ostří vybroušené do konvexního tvaru aby bylo méně citlivé na poškození.


Těžiště sekery je velmi blízko čepele - mnohem účinnější, perfektně vyvážené pro přesnné sekání. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky