pátek 22. května 2015

Sekera fiskars x15

Its size, construction, and material make it great for forestry, survival, recreation, and even carpentry. However, it’s best suited for chopping and forestry tasks like felling trees and splitting logs. This premium-quality axe is very light, so it can easily be carried around in your bag or on your belt, and it comes with a sheath to protect the blade and ensure safe handling. We put one through some real abuse by throwing and chopping with it. They actually thought it was good little lightweight axe.


Fiskars Xchopping and wood splitting axes.

Each of them measures 24. This once again emphasizes the difference in their blade designs. In terms of weight, both axes here are generally light.


And also some detailed information about size and weight. Length: 60cm overall Headweight. Dlhodobo najobľúbenejšia a najpredávanejšia značka sekier po celom svete. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Univerzální sekera Xpro universální použití. Léta zkušeností, technologie výroby a zpracování přinášení kvalitu, která umožňuje poskytovat až let záruky. FISKARS Velká univerzální sekera X15. Speciálně navržena pro lesní práce. Vhodná k odvětvování a kácení stromů.


Hmotnost sekery je 5kg. Sekery a pily koupit o objednat u OBI. Nová geometria čepele a nový dizajn čepele. Fínskej značky a za skvelé ceny. Free Shipping Available.


Sekera je štíhlá, ale součastně široká. Dodává se s plastovým pouzdrem pro snadné přenášení a skladování. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva. Their cutting power is boosted by an ingenious gear mechanism and they have sharp, quality. Má širokú čepeľ a zároveň je výnimočne štíhla, je extrémne účinná pri odvetvovaní stromov.


Má novú vylepšenú geometriu čepele, nové označenie viditeľné na porisku, nový typ rukoväte. Nové porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp. XChopping Axe - Chops up to three times deeper than a traditional axe to chop more faster.

Perfected balance and power-to-weight ratio increases swing speed to multiply power. Fill Your Cart With Color today! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky