čtvrtek 7. května 2015

Razítka na sušenky

Vynikající pro snadnou přípravu zdobených domácích sušenek z máslového a perníkového těsta. Souprava obsahuje razítko, originálních snadno vyměnitelných de. V nabídce též sada vykrajovátek s razítkem s vánočními motivy a motivy perníkových panáčků. Obdélníkové razítko na sušenky s vlastním designem v podobě textu, loga, nebo obrázku dle Vaší představivosti.


Válečky a razítka na sušenky, Kučerňák. Jako jedni z mála firem si na vyráběné válečky a razítka sami zhotovujeme návrhy a následně gravírujeme. This video is unavailable. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Razítka na sušenky, Kučerňák. Víte, proč patří křehké máslové nebo kakaové sušenky mezi nejvděčnější cukrovinky? Perfektně se totiž hodí pro celou řadu příležitostí - jsou skvělým pohoštěním pro nečekanou návštěvu a přijdou vhod jako sladké zakousnutí v pauze na kávu nebo čaj, ke kterým se pro svou jemnost ideálně hodí. COM - internetový obchod nabízející široký sortiment razítek, návrh razítka ZDARMA a krátké dodací lhůty.


Razítka na sušenky

Tématické fráze: sušenky recept recept na sušenky sušenky recepty na sušenky domácí sušenky recept sušenky sušenky recepty recept na sušenky tescoma recepty susenky tescoma s chutí recepty sušenky domácí sušenky razítka razitka na sušenky razítka na sušenky recept domácí sušenky recept domaci susenky tescoma domácí. V naší nabídce se nachází: výroba razítek, výroba štočku ( gumičky ), dřevěná razítka , barevná razítka , mobilní razitka, inkousty a polštářky pro razítka , dále datová razítka , reliéfní razítka , razítková pera, elektronická razítka , číslovací razítka , číslovací paginovací razítko, výroba razítka na. Letos jsem všude možně registrovala různá razítka na sušenky. A tak jsem dostala nápa že bych mohla nějaké hezké domácí sušenky upéct sama a obdarovat jimi svoji rodinu. Ještě lépe, kdyby sušenky měly nějaký vlastní motiv nebo jméno.


Začala jsem se tedy pídit po razítkách i po receptech na zdravější verzi sušenek. Používat razítka a vykrajovátka na sušenky je hračka. Ozdobte své sušenky pro každou příležitost s celou řadou vykrajovátek a razítek, které jsou záměrně navrženy pro tvoření jedinečných tvarů.


Razítka na sušenky

Jednoduše si připravte těsto, rozválejte jej a vytvarujte sušenky , které dozdobíte razítkem. Máslenka s vodním filtrem - šípek. Malý embosovaný váleček - ježci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. I pomoci razítek vytvoříte krásné strukturované sušenky nebo perníčky. Práce s nimi je navíc o mnoho jednodušší a zvládnou to i děti, pro které bude pečení velkou zábavou.


Základem této praktické sady je vykrajovátko a plastová raznice, na které můžete měnit několik tematických razítek. Silikonový povrch jednotlivých částí je velice snadno omyvatelný, možná i proto, že celou sadu můžete vkládat do myčky na nádobí. Průměr jednotlivých razítek je 5cm.


Výška plastové formy je 9cm. Přeneste svou dětskou zálibu v razítkování nyní i do kuchyně. Pečení sušenek se stane chutnou a zábavnou činností.


Je to jednoduché, stačí nasadit silikonové razítko na dřevěnou rukojeť a obtisknout jej do připraveného těsta. Děti budou takového pečení milovat a vždy Vám při něm pomáhat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky