úterý 12. května 2015

Bergner termoska

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Studený čaj, teplé pivo… Ani jedno z toho nechutná, jak má. Jsou nápoje, které můžete pít v různých teplotách, ale někdy je potřeba udržet pití. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Gastro Pánev nerez Infi.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Bergner termoska nerez 1l. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Termohrnek objem 470ml, hmotnost 360g, výška 222mm, průměr 73mm, šířka 73mm, typ izolace obsahu vakuová, tepelná výdrž studené v hodinách 1 tepelná výdrž teplé v hodinách materiál tělo nerezová ocel, materiál zátka plast, barva černá, záruka na protečení obsahu, záruka výrobce na výrobek let, speciální funkce - ovládání jednou rukou, bez obsahu BPA.


V bohaté nabídce najdete termohrnek, termosku, čajník, drobné pomůcky do kuchyně a mnohé jiné produkty. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Termohrnek Objem 470ml, hmotnost 360g, výška 222mm, průměr 73mm, šířka 73mm, vakuová izolace obsahu, tepelná výdrž studeného nápoje hod. Všetky informácie o produkte.


Detail produktu Do obchodu. Termosky a termohrnky značky Florina. Slevy na značku BERGNER. Akce na téma termoska najdete na Skrz. Gratulujeme všem, kteří stihli koupit za 2Kč!


Hlídat podobné - Vyprodáno. Veškeré informace o produktu. Plastové pítko které je integrované ve víku se silikonovým těsněním, zjednodušuje pití. Táto konštrukcia spočíva v dvojitých stenách nádoby, medzi ktorými je vyčerpaný vzduch.


Vzniknuté vákuum je pritom úplne skvelý izolant, a to aj pokiaľ je priestor medzi jednotlivými stenami úplne miniatúrny. Termohrnčeky od sú skvelým spôsobom ako udržať nízku teplotu nápoja , termohrnček značky. Odolná outdoorová termoska z nerezové oceli, vhodné pro styk s potravinami a nápoji. Matná povrchová úprava v olivové barvě zabraňuje možnému vzniku odlesků, což ocení zejména lovci a vojáci. Svetlomodrá sklenená fľaša ReTap s doživotnou zárukou,ml.


Ušetríte € Sada 1štítkov na označenie zaváranín Kitchen Craft Home Made. Mliečnofialový Mason jar džbáni. Mini termoska 125ml - Ibili. Obchod i-domacipotreby.


Kč což je ideální dáreček na Vánoce pod stromeček. Vhodný do školy, do práce, do auta, na výlet. Už jen krůček a ušetříte. Nerezová termoska v různém barevném provedení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky