pondělí 25. května 2015

Pivní chlazení s kompresorem bazar

Prodám výčepní zařízení - chlazení Sinop Anta. Pronajmu dvouokruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem s možností regulace tlaku vzduchu. Pohodlně vychladí cca piv za hodinu. Chlazení na pivo, pivní chlazení , výčepní zařízení LINDR.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Klasické sestavy s kompresorem , Pivní chlazení. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.


Pronajmu jednookruhové suché (kontaktní) pivní chlazení Lindr se zabudovaným kompresorem. Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pivní chlazení.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pivní chlazení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Pivní pípa s kompresorem se perfektně hodí pro častější přemisťování a větší kompatibilitu.


Pípu bez vlastního kompresoru je zapotřebí připojit k tlačnému plynu (COči BIOGON), čímž se však, díky jeho šetrnosti, mírně prodlužuje životnost piva. Inzerát Pivní chlazení v okrese Chomutov, cena 290Kč, od kahr na Sbazar. Podobné fráze na Sleviste.


Detailní popis produktu Pro ten pravý požitek z točeného piva už nemusíte chodit do hospody. Suchý průtokový chladič An. Nabizím k prodeji nové vodní pivní přenosné chlazení osazené dvěma kohouty Nostalgie od výrobce Lukr. V dalších mích inzerátech najdete ještě dva suché výčepy a pokladnu dotykačka , stoly a spuboye na mytí restauračního skla aj.


Nabídka pronájmu chlazení na pivo u nás v kamenné prodejně v Olomouci. Doba kdy se sud s pivem zakopával do země nebo chladil ve studni je dávno pryč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Máme připraven kompletní sortiment od jednoduchých domácích píp a přenosných chlazení , až po exkluzivní a vysoce výkonná zařízení, která splňují všechny požadavky pivovarů, restaurací nebo firem. S výběrem vhodného zařízení vám rádi pomůžeme.


Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy Dále nabízíme záruční i pozaruční servis Vášeho chlazení na pivo. Naše zařízení vyrábíme také v provedení s vestavěným vzduchovým kompresorem pro tlakování sudu. Podmínky záruky na roky naleznete ZDE.


Chladič s kompresorem V této sekci naleznete kompletní narážecí sety pro výčepní zařízení(chladič) s vestavěným vzduchovým kompresorem. Popis: Výčepní zařízení. Pokud chcete pro svou domácnost nebo podnik něco opravdu exkluzivního,. Můžete nám důvěřovat, jsme autorizovaní prodejci výrobce - značky LINDR. Za projevenou důvěru u nás nakupovat děkujeme, vážíme si vaší přízně.


Výčepní zařízení nabízíme v sestavách, dále pak samotné výčepní zařízení klasické i luxusní a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky