pátek 15. května 2015

Jakou indukční varnou desku

I v tomto případě máte samozřejmě kam sáhnout a můžete si splnit své kulinářské sny. Větší rozměry desky přinášejí zpravidla více varné plochy a plotýnek. Pokud potřebujete větší varnou desku , neměli byste nad tím přemýšlet a jednoduše využijte velkou indukční desku s více plotýnkami. Jak vybrat indukční varnou desku. Je na vás, kterou funkci indukční desky v kuchyni účelně využijete.


Spotřebiče v této cenové kategorii nabízejí většinou základní funkce.

Ohlídejte, aby deska měla časovač, kontrolku zbytkového tepla a dětskou pojistku. Vaření se obvykle neobejde bez nějakého toho nepořádku kolem a varná deska přitom bývá často kamenem úrazu. Hrnec snadno přeteče, při míchání leccos vyskočí a smažení za sebou obvykle zanechá spoustu mastných skvrn. Při výběru správných hrnců a pánví pro indukční varnou desku je tvar dna nesmírně důležitý.


Dno musí být hladké a rovné, aby se teplo správně rozkládalo a nádobí přilnulo k rovné desce po celé ploše. Sledujte však i tvar celých hrnců. Ideální jsou jednoduché hladké linie.


Takové nádobí je snadno omyvatelné. Celkový rozměr a počet plotýnek je samozřejmě jedním z hlavních parametrů výběru indukční desky.

Pokud již máte vybranou kuchyň s předpřipraveným otvorem na desku , není co řešit. Dvoučlenné domácnosti, ve kterých vaření nepatří mezi priority mohou. Poradíme vám, podle čeho si vybrat varnou desku přesně podle vašich potřeb.


Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. TEST varných desek s návodem jak vybrat nejlepší varnou desku. Dozvíte se, jestli zvolit indukční , sklokeramickou, nebo plynovou, kolik plotýnek a která je dobrá. Přečtěte si recenze lidí, vítěze testů a jak vybrat.


Někdo nedá dopustit na plynovou varnou desku , jiní si zase oblíbili sklokeramický nebo indukční typ. Tento průvodce vám pomůže se ve všem zorientovat a vybrat tu správnou varnou desku. Nevýhodou u klasických plynových hořáků je jejich obtížnější čištění.


Na indukční desce se nepřipálí nic, co náhodou při přípravě pokrmu přeteče nebo upadne vedle hrnce na varnou desku. Indukční desku je možné oproti tomu velmi snadno čistit. K čištění stačí varnou desku pouze setřít hadříkem.


Máte indukční varnou desku ve vaší kuchyni? Zde je několik užitečných informací o indukci a způsobu výběru vhodného nádobí. V indukční desce jsou zabudovány spirály (cívky). Průchodem elektrického proudu se vytváří elektromagnetické pole.


Při umístěné jakéhokoliv vodivého materiálu do.

Zvolit konkrétní model nemusí být snadné, zvláště když je nabídka indukčních varných desek široká a nabízí tolik možností. Jakou indukční varnou desku koupit? Nejprve byste si měli ujasnit základní otázky, a to za jakým účelem si indukční varnou desku pořizuji, co od tohoto produktu čekám a je pro mě. Druhá varianta může znamenat, že jde o varnou desku , která na své ploše kombinuje možnost vícero druhů ohřevu. Například dvě varné zóny jsou plynové a dvě sklokeramické nebo indukční.


Je proto vhodné si řádně prohlédnout popisky produktů v katalozích, nebo řádně vyzpovídat prodejce v kamenné prodejně. Vybírat můžete v podstatě ze třech základních druhů varných desek: klasické plynové, indukční a sklokeramické. Najít dnes historickou varnou desku s litinovým sporákem už ani skoro nejde. Jde o energeticky náročné zařízení, neefektivní, a tak i malé přenosné plotýnky dostávají častěji sklokeramické či.


Sporáky s indukční varnou deskou nabírají na popularitě díky neoddiskutovatelným výhodám, jako je bezpečnost a efektivita. Tyto modely v sobě vlastně kombinují dva spotřebiče – varnou desku a troubu a na základě toho by měl probíhat i jejich výběr. Je tedy potřeba zaměřit se jak na.


O varnou desku se vyplatí pečovat pravidelně, nenechávejte její mytí až na chvíli, kdy je plná zbytků jídla a mastnoty. Doporučuje se umývat ji hned po vaření, protože připečené nebo zaschlé skvrny odstraníte s větší námahou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky