pátek 8. května 2015

Konzole pod umyvadlovou desku

Důležité je pak zvolit správné kotvící šrouby s příslušenstvím. Zákazník:Dobrý den, mám dotaz na nosnost konzole 35x35x4(kód zboží 621) pod umyvadlovou desku. Desky doporučujeme doplnit umyvadly na postavení. Lakované sklo mm (bílé).


Stavební pouzdro JAP STANDARD představuje nejběžnější typ stavebního pouzdra.

Toto stavební pouzdro je určeno pro klasické zasouvací jednokřídlé dveře. Doporučujeme v kombinaci s deskami pod umyvadlo Dolce nebo s nábytkem na míru. Bez otvoru pro umyvadlovou baterii - pro kombinaci s umyvadlovou podomítkovou baterií.


Konzole pro umyvadlové desky v materiálu lesk chrom. Skleněné vrchní desky lze kombinovat s Dea skříňkami pod umyvadlo nebo nábytkovými konzolemi. Pracovní deska dub barolíno.


Laufen NEW CASE zásuvkový element 6mm, zásuvka, sifon,.

Laufen - švýcarský výrobce keramických produktů, koupelnového nábytku, van, vaniček a vodovodních baterií. Tradice značky je více jak 1let. Nakupujte Umyvadlo 1nejlevněji na trhu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rockstone deska pro umyvadlovou skříňku LUCIE a umyvadlo BALENA cm.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nerezové konzole pro zavěšení desky pod umyvadlo na zeď. Nosnost těchto konzolí je dostatečná pro upevnění dřevěných desek s umyvadly, pokud se použijí v doporučeném počtu dle návodu použité umyvadlové desky.


Skrytá konzole pro uchycení desky k umyvadlu. Přímo od Českého výrobce. Máme skladem za skvělou cenu.


Desky pod umyvadlo - konzole a montážní příslušenství, moderní a kvalitní za rozumné ceny. Tato konzole je ideálním uchycením pro koupelnové desky.

Při navrtávání konzolí do měkkých tvárnic jako je Ytong či Porotherm doporučujeme zakoupit chmické kotvy. Rozměry konzole : šířka profilu 35x35. Je to úžasně praktické. Vaše děti si aspoň ráno můžou čistit zuby najednou a nehádat se o umyvadlo :-) V takovém případě mějte na paměti, že je potřeba zvolit umyvadlovou desku větší a podepřít ji více konzolemi.


Vaše designová koupelna se už rýsuje! Skříňka pod umyvadlo na desku. Minimalistické umyvadlo.


AVICE desky lze upevnit na stěnu pomocí designových konzolí, které zároveň slouží jako praktický držák ručníků. Doplňkové zásuvky rozšiřují využitelnost tohoto konceptu a lze je libovolně instalovat pod zvolenou desku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky