čtvrtek 14. května 2015

Kavovar tescoma

Kavovar tescoma

Hliníkové i nerezové moka konvičky. Méně je někdy více – pokud jste milovníky luxusní kávy, stačí mít doma vychytaný kávovar. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa.


Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Na prípravu vynikajúcej kávy nie je treba zaobstarať si neskladné elektrické kávovary za stovky eur. Silnú a lahodnú kávu vám kedykoľvek uvaria kvalitné moka kanvičky TESCOMA. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Mám rád mocca kávu, je to klasický produkt u kterého víte co očekávat, vzhled je takový jaký očekaváte od podobných produktů. Dobrá kvalita zpracování nikde nic neprotéká těsnění těsní Pro všechny výborná náhrada v čechách, na Moravě a Slezku za zalévánou kávu. Klasický kávovar vynikající pro přípravu tradiční kávy espresso.


Kavovar tescoma

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku vhodného pro styk s potravinami (EN 601), rukojeť ze žáruvzdorného plastu. Moka konvička na indukci Také byste šli pro šálek dobré kávy světa kraj? MONTE CARLO můžete uvařit ve vlastní režii – stylově, elegantně a kdykoli chcete.


Vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka vhodného pre styk s potravinami (EN 601), rukoväť zo žiaruvzdorného plastu. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Elegantní kávovar z prvotřídní nerezavějící oceli vynikající pro přípravu kávy espresso.


Opatřeno ergonomickými úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí. Káva z kávovaru PALOMA je výrazná, silná a překvapující svou chutí a aromatem. Pro bezpečné nalévání kávy je kávov.


Tohto známeho výrobcu kuchynského vybavenia a pomocníkov pre varenie či pečenie asi netreba príliš predstavovať. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Elegantný kávovar z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele vynikajúci na prípravu kávy espresso.


Zabezpečené ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktoré nepália a silikónovým tesnením. Uvařte si kvalitní espresso stejné chuti, jaké si připravují znalci doma v rodné Itálii. V čem jsou kávovary PALOMA výjimečné? Moka kávovar vybavené ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, silikónové tesnenie, vhodné pre plynové, elektrické a sklokeramické sporáky 3€ bez DPH 2€ Kúpiť.


Kávovary a pressovače ETA vám připraví lahodnou kávu v pohodlí domova, kdykoliv na ni dostanete chuť. Přinášíme radost a užitek více než let. Všetko, čo vám uľahčí prípravu vášho obľúbeného horúceho nápoja nájdete tiež v sortimente TESCOMA.


Kavovar tescoma

Alebo si najprv chcete namlieť kávové zrná na exkluzívnom ručnom mlynčeku? Dostali ste snáď chuť na dobrý porciovaný čaj? Radi vám s tým pomôžeme. Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma kávovar najdete na Skrz.


Pre bezpečné nalievanie kávy je kávovar vybavený ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktorý nepáli a silikónovým tesnením. Tescoma Kávovar PALOMA. Klasický hliníkový moka kávovar pripravený na použitie všade tam, kde nie je žiadny iný zdroj tepla. Vyrobeno z prvotřídního hliníku určeného k použití při styku s potravinami (EN 601), ergonomická rukojeť ze žáruvzdorného plastu – nepálí, opatřeno silikonovým těsněním.


Vďaka základni, ktorú stačí pripojiť do 220V elektrickej siete, je možné tento kávovar používať. Vyhledejte si příslušenství k vašemu zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky