úterý 12. května 2015

Ubrus středový pás

Složení materiálu: polyester, viskóza. Látka vypadá jako potahová, jen není tak hustě tkaná. Rádi Vám ušijeme i jiný rozmě. UBRUS STŘEDOVÝ VÁNOČNÍ - NAPRON 70x70cm - VÁNOČNÍ ŘETĚZ S BAŇKAMI DAREX - ČESKÝ VÝROBEK Ubrus.


Ideálním doplňkem, pokud použijete prémiové papírové ubrusy, je středový pás vyrobený ze stejného druhu papíru. V řadě Premium dále nabízíme luxusní ubrousky, naprony a stolové sukýnky.

Slouží zejména k dekoraci stolů jako středový ubrus - pás. Je trochu tužší, takže se hodí spíše jako rovný středový pás na svatebním stole. Dají se z něj udělat opět nebesa a nebo ho dokonce použít i jako běhoun na cestu k oltáři. Saténové běhouny a štoly dodávají svatební tabuli luxus. Dají se použít stejně jako organza, buď rovný pás nebo zvlněný, jen ho.


Ubrusy ve tvaru pásu, často nazývané běhoun případně napron. Takový typ prostírání Vám elegantně vytvoří příjemnou atmosféru bez nutnosti použití podkladového velkého ubrusu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Látkový středový pás oživí každý jednobarevný ubrus a promění tak vzhled celého stolu. Velmi kvalitní, luxusní středový pás vhodný pro stolování. Vánoční ubrusy a středové pásy, top-povleceni. Prodáváme elektrospotřebiče, dřezy, drátěný program, stoly středový pás na stůl dekorace na stůl dekorace na stoly i zábava com - Svatební dekorace a svatební výzdoba, FLEUR imitée - zajištění výzdoby na svatbu a svatební dekorace.


Barevná dekorace, která podtrhne osobitost vašeho interiéru. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Krajkový středový pás je rozdělen do čtverců. Některé mají motiv květin a krajky a některé jsou vyplněné.


Můžete jím ozdobit klasický i jednobarevný PVC ubrus. Díky krajkovému desingu bude výjimečně působit i jed­noduchý ubrus. Všechny informace o produktu Ubrusy HD Collection ubrus (středový pás ) PVC, černý, 40x150cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze HD Collection ubrus (středový pás ) PVC, černý, 40x150cm. Přihlášení Registrujte se.


Jak si vybrat ubrus středových pásových ubrusů vynikne mnohem více stolování i samotný stůl. Luxusní velmi kvalitní středový pás v hnědé barvě. Pevnost a struktura pásu ideálně nahradí textilní středový ubrus , velmi pevný i za mokra.


Vhodný i na slavnostní stůl.

Pásy jsou po 40cm perforované, aby bylo možné je v případě potřeby dělit. Zaměňte klasický ubrus za běhoun neboli středový pás na stůl. Středové pásy jsou baleny po kuse. Krásné vzory a barvy sladěné s dalšími textilními doplňky vytvoří váš nezaměnitelný styl jídelny. Vyroben z vypalované organzy (vzor je vytkaný v látce - tzn.delší životnost, vzor je výraznější než v případě tisku), dobře omyvatelný i pratelný.


Ubrusy, pásy - jednobarevné, Stonebridge. V nabídce také prostírání ve stejném dekoru. Ubrus (středový pás ) na stůl Bastion Collections bílý s černými puntíky 50x160cm. Sander Elegance ubrus středový pás , rozměr 50x140cm, různé barvy.


Nádherně se doplňují s keramikou značky BC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky