pondělí 18. května 2015

Kapesní zavírací nože

Klasické zavírací nože. Kapesní nože představují praktického pomocníka při běžném nošení, na cestách, dobrodružných výletech v horách a drobných opravách. Všechny kapesní nože mají zavírací konstrukci s pojistkami, takže nemůže dojít k samovolnému otevření nože a následnému poranění. Mile Vás jistě překvapí nejen kvalita ostří, jakou má každý kapesní nůž z naší nabídky, ale také jeho cena!


Kapesní zavírací nože

Nebo máte spíše zájem o lovecké. Kapesní zavírací nože patří do povinné výbavy každého muže, který chce být připraven. Jedná se o velmi praktické pomocníky.


Využití snadno nachází v běžném životě. Používání je snadné, bezpečnost zvyšuje pojistka. Tento typ nožů je vyráběn v několika různých provedeních. Na první pohled zaujmou různé.


V této sekci najdete levné nože od firmy Beaver, známé nože českého výrobce Mikov, špičkových nožů od amerických výrobců CRKT, Cold Steel a spoustu dalších. Zobrazit filtr Zobrazit filtr Cena – Kč. Náš sortiment zahrnuje například špičkové kapesní zavírací nože od výrobce Böker, které zaujmou perfektně nabroušeným ostřím a propracovanou rukojetí z kůže nebo z kvalitního kovu. Tyto nože jsou vhodné i pro profesionální použití, protože jsou skladné a vždy připravené k akci. Mají jemný design a skvěle.


Kapesní nože STOVKA Kapesní nože STOVKA celonerezov é Kapesní nože PRAKTIK Kapesní nože Ostatní. EDC nože pro každodenní nošení Outdorové nože kapesní Outdoorové nože s pevnou čepelí. Jedním z primárních vizuálních a funkčních atributů každého zavíracího nože je systém jeho zavírání, resp. Kapesní nože bychom mohli definovat jako klasický zavírací nůž, nejčastěji s hřbetní pojistkou.


Kapesní zavírací nože

Kromě klasických materiálů, jako dřevo a paroží, jsou na rukojeti používány i modernější materiály. Kapesní nože , jak již název napovídá, můžeme nosit jen tak v kapse nebo v pouzdře na opasku. A právě kompaktní zavírací kapesní nůž je velice oblíbeným doplňkem a praktickou pomůckou. Do kapsy, na houby, do auta, nebo i dámské kabelky - jistě dříve nebo později oceníte jeho služby. Tento klip umožňuje připnutí nože do vnitřní strany kapsy, kdy klip skvělé drží v jakékoliv poloze za kapsu samotnou.


Zavírací kapesní nože jsou vybaveny též takzvaným „klipem“. Tím je nůž zafixovaný a vy ho nebudete muset dlouho hledat. Určitě vás ale bude také zajímat, jaké materiály jsou pro nůž nejlepší.


Kapesní a zavírací nože s možností gravírování vašeho loga pomocí laseru. Kapesní nože jsou vyhledávány kvůli nízké hmotnosti, cenové dostupnosti, ale zejména díky malým rozměrům. Pravidelné akce a slevy na Kapesní nože. Victorinox, Cold Steel, Opinel a dalších. Kapesní lovecké nože mají většinou ještě další příslušenství, které je potřeba pro práci v lese.


Rukojeť mají většinou z přírodních materiálů jako dřevo nebo paroh. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Vždy záleží na osobních pocitech a na tom, k čemu budete kapesní zavírací nůž používat. V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí.


Kapesní zavírací nože

Na výběr máte z 1produktů. Pokud vás zajímají spíše nejlepší kapesní nože z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie kapesní nože recenze a testy. Kvalitní kapesní zavírací nůž s pojistkou.


Střenky z exotického ebenového dřeva. V této kategorii se nacházejí zavírací nože dovezené přímo z Ruské federace, značek Kizlyar, Kizlyar Supreme, Mr. Kuchyňské a kapesní nože.


Využijte v košíku slevu na celý nákup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky