pondělí 11. května 2015

Potápěčský nůž

Objednávky realizované prostřednictvím on-line systému budou vyřizovány a předány k doručení na vaši adresu. Prodejna je z nařízení vlády uzavřena. Tento nůž na potápění je skvělý svou univerzálností a skvělou cenou. This video is unavailable. Tudíž potápěčský nůž , alespoň dle mého názoru, by měl být malý, lehký, pohodlný a dobře viditelný.


Zrovna jeden takový mám po ruce, tak ho zkusím porovnat s Diverem od Mikovu.

Ten můj mě stál 35-Kč. Který byste si vybrali vy, kdybyste měli trávit pár hodin pod vodou? Kapesní nůž limitované edice Alox. Edice skládá ze tří modelů kapesních nožů: Classic (58mm), Cadet (mm) a Pioneer (mm).


Letošní edici charakterizují střenky v bobulovité červené barvě, které jsou vyrobeny z hliníku, embosované a potom v dalších fázích procesu eloxované. Potápěčský nůž FROGMAN s plastovou černo-zelenou rukojetí. Velmi dobře se drží a neklouže ani v rukavicích.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Toto zboží naleznete v kategorii NOŽE, SEKERY, MAČETY,PILY.

Armyshop s širokým sortimentem army a military zboží, internetový on-line obchod kde výhodně nakoupíte trička, batohy, kalhoty, bundy a další věci pro milovníky army a military stylu. Tak o tomhle noži vím akorát to, že čepel má být vyrobena z oceli AK-5. Slouží hlavně při řešení krizových situací jako je například zachycení se do rybářské sítě či do lana. Výhodou tohoto typu jednodílné čepele nože je tenký profil a menší hmotnost, díky níž je přenosnější, ale nevýhodou je, že je obtížné a obtížné ho držet. Aukro Sport a Turistika Vodní sporty Potápění.


Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Nůž Leopard Dive Knife. Po nějaký čas jsme se zabývali tímto potápěčským nožem s pevným pouzdrem a nedávno se nám dostala šance dosáhnout téměř dokonalé kopie originálu. Jedná se o opravdový poklad používaný až do války ve Vietnamu námořními jednotkami UDT a SEALS. Naši repliku jsme postavili tak, aby odpovídala originálu ve všech směrech počínaje původními materiály jako je.


Bojové provedení s pojistkou proti vypadnutí z pouzdra. Z armádních zásob máme jen to pravé pro military fandy. Jsme army e-shop, který vám nabízí armádní originály.


Tak si pospěšte, než vám je někdo vyfoukne! Kupte si potápěčský nůž Katz Avenger od společnosti Lamnia. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA!


Popis: potápěčský nůž bonus s prvním modelem pouzdra z nože piloun. One piece German Pro Marine stainless construction.

V horní části je trhací čepel s pilkou. Rukojeť je plastová, protiskluzová s pojistkou. Součástí výrobku je plastové pouzdro a gumové upevňovací třmeny.


Výrazná žlutá barva omezuje riziko ztráty při potápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky