pátek 22. května 2015

Sencor smr 130

O stave slabej batérie vás bude informovať špeciálny indikátor. Parametre a špecifikácie: Sada dvoch osobných. Removing the Belt clip USER GUIDE a. Pull the belt clip latch away from the PMR.


While pulling the belt Antenna clip latch, push up the belt clip as PTT(push to talk) shown in Fig. See all the product information. Vysílačky s dosahem až km v otevřeném terénu disponují kanály s automatickým skenováním a monitorováním jednotlivých kanálů.


LCD displej Číslo kanálu. Cenově atraktivní set dvou osobních mobilních radiostanic, které ve volném prostoru dokáží komunikovat na vzdálenost až km. Zobrazí se p ři aktivaci funkce skenování.


Sencor smr 130

Díky tomu je můžeme vřele doporučit pro využití například na túrách či kempování a podobně, kde se můžete setkat se slabým mobilním signálem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. A km-es nyílt terepi adók csatornával rendelkeznek, amelyek automatikus kereséssel bírnak.


A megbízható kommunikáció még hosszabb távolságokon is biztosítja a zajtalan kommunikációt. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! It allows you to switch between eight channels and communicate up to five kilometres in an open space. You can adjust the volume for optimal customisation for a particular user. Cenovo atraktívny set dvoch osobných mobilných rádiostaníc, ktoré vo voľnom priestore dokážu komunikovať na vzdialenosť až km.


Sencor smr 130

Vďaka tomu ich môžeme vrelo odporučiť pre využitie napríklad na túrach či kempovaní a podobne, kde sa môžete stretnúť so slabým mobilným signálom. Sada dvoch osobných rádiostaníc, dosah až km, kanálov, automatické skenovanie, monitorovanie kanálu, tón ukončenia vysielania, automatické potlačenie šumu, podsvietený displej, zámok kláves, indikátor stavu batérie, držiak na opasok, konektor na pripojenie nabíjačky (nie je v baleni), alebo hand. Vysielačky s dosahom až km v otvorenom teréne disponujú kanálmi s automatickým skenovaním a monitorovaním jednotlivých kanálov. Adaptér je malý a praktický i pro využití na cestách a je vhodný pro nabíjení pouze dobíjitelných baterií.


Olcsó SMR1Kézi adó-vevők árak, akciók. Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Fiţi primul care scrie un review ! Distribuire: Garanţie: ani Rază de acoperire: km canale Ecran iluminat.


Hodí se například na dovolenou a pro různé outdoorové aktivity. Umožní vám přepínat mezi osmi kanály a komunikovat až do vzdálenosti pěti kilometrů v otevřeném prostoru. Szállítási idő: Raktárról (azonnal) Ft. Ami tetszik: Kicsi, praktikus nagyon. Ami nem tetszik: Persze 7km-t nem vártam (nem tudom minek írnak be ilyen értékeket), de jobb esetben is, jó ha 700m-t tu.


Sada dvou osobních mobilních radiostanic s dosahem až km v otevřeném terénu. Lična prenosna radio stanica. SMR 1Set od dva voki-toki. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Dál už hledat nemusíte!


Sencor smr 130

Kjo lloj radiomarrëseje ka tetë kanale me skanim automatik dhe monitorimin e kanaleve individuale. Për kualitetin e transmetimit të zërit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky