středa 6. května 2015

Tenderizér na maso

Tenderizér versus palička na maso. Při nabodnutí masa tenderizérem se tomuto nežádoucímu efektu vyhneme. Pokud maso naklepeme paličkou, musíme jej na okrajích nařezat, aby se při pečení nezkroutilo. Přiložte tenderizér na plátek masa a přirozeným kolébavým pohybem zápěstí jej zjemníte a zvláčníte na všech místech.


Už žádné naklepávání nebo jiné narušování struktury masa.

Použijte tenderizér na maso TESCOMA PRESIDENT a stanete se mezi přáteli vyhlášeným gril mistrem! Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce.


Ostré a odolné čepele vytvoří kapsičky ke snížení marinování a doby vaření až o a současně ho nepřipraví o vlastní šťávu. Video 3Kč (vč. DPH) Koupit Filtry zboží.


Na naklepání masa už nemusíte používat jen známou klasickou paličku na maso - v naší nabídce jsou i různé změkčovače masa – tzv. Různé typy paliček na maso zde ale samozřejmě nechybí. Všechny výrobky jsou vyrobené z kvalitních materiálů, jsou.

Paličky na maso) Hodnocení produktu:. Je určen pro zpracování až 4ks. Je vybaven vkládacím otvorem o rozměrech: 1× mm, protiskluzovými nožkami, nařezávacím nástavcem (válce s 8noži) ve standardní výbavě. Elektrický tenderizér Raptor je špičkový pomocník pro opravdové kuchaře. Nejdříve ale maso nakořením a koření se pak částečně dostane i dovnitř masa.


Propíchejte maso tímto tenderizérem a pochutnejte si na báječně křehkém mase bez práce. Inteligentní řešení místo paličky na maso nebo místo složitých tenderizérů které je nutno pracně rozkládat a skládat při mytí po každém použití - tento stačí umýt pod proudem vody. Funkce je podobná razítku.


Dopřejte si křehké a šťavnaté maso podobně jako panenka a svíčková! S tenderizérem je to možné i u. Využívá kolébavý pohyb a ostrou nerezovou čepel ke zjemnění a zvláčnění masa. Snižuje dobu vaření a smažení.


Tanderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků, zvláční všechny druhy červeného masa. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Skladem u dodavatele 9 objednávek je doručeno v této lhůtě, více informací ke garantovaným lhůtám najdete v Obchodních podmínkách.


Stačí použít tenderizér , který maso jemně naklepe. Ostrými nožíky naruší strukturu masových vláken, díky čemuž v sobě maso udrží šťávu.

Maso se lépe tvaruje a hlavně se výrazně zkracuje doba přípravy. Takto upravené maso je při konzumaci nejen šťavnatější, ale také křehčí. Ačkolimůže být jako tenderizér použit téměř jakýkoli objekt, existují tři hlavní druhy, které se pro tento účel vyrábí: Nejznámějším a nejčastěji používaným je palička na maso , jež je vyrobená nejčastěji ze dřeva či kovu s krátkou rukojetí a hlavou se dvěma protilehlými plochami, z nichž minimálně na jedné z nich bývají řady tenderizačních pyramid.


Naklepávač masa - tenderizér Dostupnost: skladem v distribučním centru. Profesionálny tenderizér mäsa Maxima je vhodný pre každú pohostinskú spoločnosť. Stroj je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vhodný na kúsky mäsa 1x mm. Veľká základňa má prísavky na stabilné umiestnenie počas používania.


Po inštalácii zdroja tepla v udiarni v podobe vykurovacej špirály, elektrického grilu, alebo sporáku umožňuje generátor údiť na teplo alebo horúco. Formovací stolní zařízení. Hlavním účelem tenderizéru je narušení a prořezání struktury masových vláken.


Díky tomuto nástroji si maso udrží více šťávy a výrazně se zkrátí doba přípravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky